2777
2789
عنوان

یه ماشین و وام ازدواج یارانه🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 126 پست
چی بگم والا ... واقعا هم مسخره ست ... اصلا معلوم نیست چکار میکنن

پدرشوهرم کلی ماشین و ... دارن تا شوهرم یارانشو جدا کرد ازشون دهکشون از ۹ رفت ۱ 😵 اونوقت مای بدبخت🙃🙃

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من نریختن نکنه قطع شده🥲

نه گلم میریزن اما این کد رو بزن مینویسه قطع شده یا نه 

*۴*۴۳۸۵۷*کد ملی سرپرست#

سیم کارت باید اسم سرپرست باشه

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2805
چقدره نفری

۳۰۰🫤

در کل عزیزای من ایشالا همه تون اونقدر پول داشته باشید که واقعا دهک آخر باشید

همون کاش واقعا پولدار بودیم انقد محتاج ۳۰۰ تومن نبودم🫤🙃

دهک معمولا با گردش مالی زیاد جابه‌جا میشه مثلِ مایِ بیچارههی فرت و فرت وام برمیداریم میزنیم‌به زخمای ...

نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک ولی میدونم که باید بگم خداروشکر کنید به ما اصلا یارانه نمیدن🤣

نمیدونم چرا اومدم تو این تاپیک ولی میدونم که باید بگم خداروشکر کنید به ما اصلا یارانه نمیدن🤣

اره والا

ولی ۳۰۰اخه چیه خدایی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

خب واسه مارم قطع کردن دیگه 

دوتا جوون نصف بیشتر حقوقمون داره میره برای وام و قسط

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

زدم گفت مشمول دریافت یارانه هستید

پس میریزن گلم صبر کن 

2810