2777
2789
عنوان

شوهرم فریبم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 47 پست
اها خب خدا رو شکرباز مهرت سرجاشه. عزیزم نمیدونم مشکلتون باهم چیه .ولی خودتو بزن ب اون راه. هی زوم نک ...

خسسسته شدم. خودمو میزنم به اون‌راه... شب کپه‌مرگمو میزارم میاد ساعت ۳ صبح صدام می‌کنه میگه بشین در مورد چکام که تو راهه و پول ندارم پرشون کنم و در مورد بدبختیا و فلان و... خرف بزنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی الان باهم رابطه هم دارین ؟اصلا مثل زنوشوهرای عادی زندگی میکنین

من که جا‌خوابمو دوساله کامل سوا کردم. میل جنسی هم بهش ۴ ساله ندارم. ولی اون میاد برا رابطه. منم سرد مثل آهن مجبوری برا اینکه جلو بچه ها تنش درست نکنه تن میدم 

پنج سال پیش بعد زایمانم کتکای دنیا رو خوردم سر یه جنده‌دوزاری که چرا فحشش دادم گفتم از زندگیم برو بی ...

کاش همون موقع که یکیو داشت خودتو خلاص میکردی ، ولی راست میگی اینجور مردا موقعی طلاق میدن که یکیو داشته باشن من درکت میکنم

2805

با خانوادش مثل سگ به هم پریدن یه سره منو بچه ها رو میکشه پشت سر خودش با اونا میجنگه که ارث و میراثشو به قول خودش بگیره. پدرشم بهش نمی‌ده. یه سره تو‌خونه اعصاب خوردی و‌ دعواست. خودش از خونوادش آشغال تر ، خونوادش از خودش آشغال تر

من که جا‌خوابمو دوساله کامل سوا کردم. میل جنسی هم بهش ۴ ساله ندارم. ولی اون میاد برا رابطه. منم سرد ...

خب این احساس تنفرت قابل ترمیم نیست به هیچ شکل؟

ینی ۲ تا ویژگی مثبت نداره دلتو بهشون خوش کنی؟

چی شد که اینطوری شد رابطتون چندسالع باهمین

گقتم که... رفته بود دوست دختر بازی کنه بعد زایمانم. من فهمیدم دختره رو فحش دادم گفتم برو و فلان. دختره که رفت یکسال جگرمو خورد خونمو تو شیشه کرد. کتک دنیا رو بهم زد که چرا پروندیش... منم افسردگی زایمان گرفته بودم اصلا نمیفهمیدم چه به سرم داره میاد. عقلم نرسید همون موقع خودمو نجات بدم 

خب این احساس تنفرت قابل ترمیم نیست به هیچ شکل؟ینی ۲ تا ویژگی مثبت نداره دلتو بهشون خوش کنی؟

گفتم برا بچه‌ها... بخون ببین خدایی نکرده زبونم لال خودتو‌جای من بزار ببین میشه؟

خب الان نمیتونی خودت یکیو براش جور کنی خودتو نجات بدی؟

نه والا کیو‌ جور کنم؟ برم به‌کی بگم بیا دوست شو با شوهر من؟ دخترا حالام اغلب دنبال مال و منال مرد متاهلن. اینم که فعلا اه‌در بساط نداره. یه سره با پدرش مث سگ به هم پریدن میگه ارثمو‌بده. اعصاب خوردی دعوای خودش و پدرشم مازاد بر مشکلات خودمون یه سره تو خونه‌هست

نه والا کیو‌ جور کنم؟ برم به‌کی بگم بیا دوست شو با شوهر من؟ دخترا حالام اغلب دنبال مال و منال مرد مت ...

دخترا یا زنای سن بالای بی سواد که فقیرن از خداشونه یه سرپناهی چیزی پیدا کنن

نرو دنبال کیس شیک و پیک

2810