2777
2789

اسکرین شات گذاشتم از تاپیک قبل جواب میدید چیکار کنم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

چی بگم بخدا ، نمیدونم ، با اینکه تنها چاره تموم شدن این داستانا جدا شدنتونه اما امکانش نیست ، باید فکر دیگه ای کرد ، جوری باشه که همسرتون مثل اون دفعه خودش زده بشه از خانواده ، کم کم این وسطا خونتون هم بسازید ، بخدا الان چیزی جز سازش با این شرایط و همسرتون که اینهمه بی خیاله چیزی به ذهنم نمیرسه 

شرایط جدا شدن داری یا نه؟

ببخشید از شوهر مامانی بی عرضه بی شخصیت بی همه چیزت بهترین کار اینه که جدا شی یه گاو هیچوقت آدم نمیشه

من تا عید اینجام و کسیم اینجا ندارم 

باید تا عید صبر کنم 

چه رفتاری باهاش داشته باشم؟ 

چی بگم بخدا ، نمیدونم ، با اینکه تنها چاره تموم شدن این داستانا جدا شدنتونه اما امکانش نیست ، باید ف ...

شرایط بدون بچه رفتن رو دارم فقط🥲

ببخشید از شوهر مامانی بی عرضه بی شخصیت بی همه چیزت بهترین کار اینه که جدا شی یه گاو هیچوقت آدم نمیشه

اره این آدم نمیشه

من تا عید اینجام و کسیم اینجا ندارم باید تا عید صبر کنم چه رفتاری باهاش داشته باشم؟

با همسرت هیچی ، سعی کن خیلی با سیاست مادر همسرت رو خسته کنی که مثل دفعه های قبل بیرونتون کنه !