2777
2789
عنوان

شوهرم فریبم داد

1089 بازدید | 47 پست

پارسال این موقع گفت بریم توافقی جدا شیم، چون جدایی خواسته من بود. گفت مهریه ببخش خونه برات میگیرم خرج بچه‌ها رو میدم جدا شیم‌. رفتیم همه کارای طلاق توافقی را کردیم مشاوره ها رو رفتیم حکم قاضی رو گرفتیم ، ولی موقع ثبت محضر زیر همه چیز زد. خیلی زندگی باهاش سخته برام. این یکسال اندازه ده سال پیر شدم... داغون شدم پکیدم به هم... کاشکی یه فرجی بشه بره گورشو گم کنه‌...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
این همه مشاوره رفتین بازم زد زیرش و طلاق نداد؟ خب چرا؟ اگه دردش مهریه بوده که گولشو خوردی و بخشیدی

چه می‌دونم..... میگه بعدش چه کنم؟ نگران بعدشه که تنها بمونه. میگه اگر کسیو میداشتم طلاق میدادم. ( منظورش دوست دختر یا زن صیغه‌ای چیزیه)

الان بخشیدی مهریه رو ؟چرا نگفتی اول خونه بخره بعد مهریه و ببخشی؟خونه نخریده برات؟مشکل جدی دارید واقع ...

بله عزیزم چهارساله باهم مشکل داریم. حالم ازش به‌هم میخوره ۴ ساله. خونه خریدنی که نه. گفت رهن میکنم. من حاضر شدم همه زو با جا ببخشم بازم ول‌کنم نیست. آره مهریه رو توی حکم قاضی بخشیده بودم منتها چون حکمش باطل شد و ثبتش نکردیم اونم باطل شد. فعلا پا برجاست مهریه

چه می‌دونم..... میگه بعدش چه کنم؟ نگران بعدشه که تنها بمونه. میگه اگر کسیو میداشتم طلاق میدادم. ( من ...

بس که جنسشون خرابه این مردا🙄

بگو نترس تنها نمیمونی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اسی اخلاق شوهرت بده اذیتت میکنه ،چی شده که انقد بریدی ازش

پنج سال پیش بعد زایمانم کتکای دنیا رو خوردم سر یه جنده‌دوزاری که چرا فحشش دادم گفتم از زندگیم برو بیرون... اذیت و آزار و شکنجه روحی و جسمی دنیا رو بهم داد

بله عزیزم چهارساله باهم مشکل داریم. حالم ازش به‌هم میخوره ۴ ساله. خونه خریدنی که نه. گفت رهن میکنم. ...

اها خب خدا رو شکرباز مهرت سرجاشه. عزیزم نمیدونم مشکلتون باهم چیه .ولی خودتو بزن ب اون راه. هی زوم نکن رو مشکل تون ‌. اینطوری دیگه همش اعصابت خورده... دیگه زندگی نمیکنی ک همش روانت خرابه 

رفته چندبار کسیو پیدا‌کنه تلاشش ناموفق بوده. بسکه آشغاله دخترا هم باهاش نمیمونن

چی بگم

از خدا میخام کمکت کنه و هرجوری میتونه از دست این ظالم نجاتت بده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
2810