2777
2789
عنوان

منو شوهرم قهریم باهم کدوممون باید معذرت بخاد حالم خوب نیس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 54 پست
هزار بار گفتم نمیفهمه

غلط کرده مگ دست خودشه 

وای خدایی این حرفارو موقع آروم بودنت آنقدر بگید طرف ملکه ذهنش بشه مردا خرن از خیلی عادت های خانوما آگاه نیستن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا هرچی بخوای تو این موقه بگی جواب میده؟؟

عزیزم چشمم بگن بعدش انجام نمیدن 

اون لحظه زر زیاد میزنن نباید اصلا رو حرفشون حساب کرد یا چیزی خواست

2805
همسر منم بعد از دعوا ها فوری واسه رابطه درخواست می‌کنه دلم میخواد آتیشش بزنم ولی رد نمیکنم مردا تو ا ...

وای چطور تحمل میکنید من باشم اون لحظه خفش میکنم  واقعا آدم حالش بد میشه چون از طرف دلخوری حالت بده بری سمتش

اولویت بندی بلد نیستی من شوهرم شب کار که میشه اولویت اولم اینه که حداقل ۶ساعت کامل بخوابه تو اون ۶ ساعت خواسته ای ازش ندارم چون میدونم فکرش مشوش میشه وخوابش بهم میریزه بعدم بداخلاقی ها و غرغر هاشو خودم باید تحمل کنم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وای چطور تحمل میکنید من باشم اون لحظه خفش میکنم واقعا آدم حالش بد میشه چون از طرف دلخوری حالت بده ب ...

مردا با ما خانم ها فرق دارن عزیزم 

من چند باری بهش گفتم این موقع ها رابطه نخاه ولی میگه دوست دارم چون آشتی کنیم استرس بره رابطه میخام 

اولویت بندی بلد نیستی من شوهرم شب کار که میشه اولویت اولم اینه که حداقل ۶ساعت کامل بخوابه تو اون ۶ س ...

تا اخر عمرش شبکاره

از ساعت ۳ شب تا ۹ یا ۱۰ صب سیر نمیشه واقعا؟ ظهرا هم میخابه دو سه ساعت

تا اخر عمرش شبکارهاز ساعت ۳ شب تا ۹ یا ۱۰ صب سیر نمیشه واقعا؟ ظهرا هم میخابه دو سه ساعت

هرشب ..سخته اینطوری

پس باید خودت ماشین برداری بگیری دستت

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
مردا با ما خانم ها فرق دارن عزیزم من چند باری بهش گفتم این موقع ها رابطه نخاه ولی میگه دوست دارم چون ...

عزیزم چون فرق دارن توقع درک دارم 

والا چرا باید به تفاوت اونا برقصیم وقتی ک روحیه خانوما ضعیف تره 

اتفاقا باید مرد تو همچین مواقعی بره دنبال اینکه چی روی خانوم تاثیر گذار تره استرشو میخابونه نه اینکه چی استرس خودشو کم میکنه

ولی دلم میخاد با اون برم خرید دست همو بگیریم قدم بزنیم😔

در هر حال باید یه جاهایی کوتاه بیای اگه دوست نداری دعوا بشه وقهر کنید الانم انقد نپرس من برم عذرخواهی یا اون

برو تو بغلش بگیر بخواب چرا انقد خودتو عذاب میدی اون الان فکر میکنه ازش متنفری که درخواست رابطه رو رد کردی برو سرتو بذار رو بالشش بیخیال دعوا و هرچی که گذشته

2810