2777
2789

من عاشق شدم دو طرفه هم بود ولی جرعت گفتنشو نداشتیم اون با کاراش و حرفاش بهم میفهموند حیف داستانش طولانیه وگرنه مینوشتم براتون وقتی فکر میکنم گریم میگیره میگم بیشتر صبر میکردم شاید میرسیدیم 

الان  با اینکه متاهلم دارم به براش آهنگ میخونم 

دست خودم نیس از ذهنم بیرون نمیره 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودت چرا صبر نکردی براش

چون مامانش که میشد خالم از من خوشش نمیومد 

سخت ترین جاش اینجاست که به خواهرم خاستگار شدن 💔

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

منم تو مجردیم عاشق یه پسری بودم که راهش دور بود خیلی همدیگرو دوست داشتم اونم خیلی منو دوست داشت واسم خیلی کادو میخرید اما چون راهمون دور بود باهاش بهم زدم فکر میکردم بابام قبول نمیکنه باهاش ازدواج کنم الان دلم گاهی وقتا واسش تنگ میشه با یکی دیگ ازدواج کردم اما بعضی وقتا بهش فکر میکنم

این کار الانت درست نیست، هم متاهلی و هم گویا بچه داری 

اون اگر عشق واقعی بود به هر دوتون شجاعت ابراز رو هم میداد 

پس از طرف هیچکدوم عشق واقعی و عمیق نبوده فقط برا هم جالب توجه بودید همین 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چرا نیومد خواستگاری؟الان ازدواج کرده؟

نه من دو ساله ازدواج کردم اون مجرده الان برا خواهرم اومدن خاستگاری 

2810