2777
2789
عنوان

منو شوهرم قهریم باهم کدوممون باید معذرت بخاد حالم خوب نیس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب چرا الکی قول میده میزنه زیرش وقتی کار داشته چرا میگه بیدارم کن بریم

اسی درکش کن اونم باید خرج دوتا بچه رو بده سخته تو این گرونی 

تازع دوران بارداری کلی هزینه دکتر و سونوگرافی و...فک کنم خیلی دوست داره باهات بیاد واسه همین قولشو بهت میده اما صب از خستگیه زیاد نمیتونه پاشه دسته خودش نیس من اینجوری حس کردم

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
اما اون بجای معذرت خاهی ازم رابطه خاست😔

ببین زمان اعتراف گرفتن دقیقا موقع پیش نوازیه. به محض اینکه تو خلوت خودتون میرید ناز کن. دقیقا دو دقیقه قبل کار اصلی میتونی النگوی دومو بزنی به حسابش. وگرنه غد بازی و جر به پا کردن و قهر کردن راحته واسه همه زنا. مهم سیاستههههه. تایمش دستت باشه. حالا برو هی دورش بچرخ که بیدار شه و برو به سمت تولید النگو دوم

مستقیم رد نمی‌کردی میگفتی باردارم حالمم بخاطر کار صبحت خوش نیست نمیشه 

آخه مردا احمقنن واقعا

کدوم زنی خوشش میاد تو دلخوری و حال بد با یکی باشه ک باهاش مشکل داره نمی‌فهمن 

اینو براش توضیح بده تا بفهمه 

باید براش بگی احمق جان اون زبونتو باز کن معذرت خواهی کن ما زنا تو دلخوری ریخت نحستونم به زور حاضریم ببینیم چ برسه رابطه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خاموما یه سوالی چون اینجام بحثشه با اجازه اسی جان من حدود یه ساله با همسرم رابطه ندارم اوایل مشکلی نداشت چون با این شرط که فقط بخاطر بچه میام برگشتم الان انگار بعد یه سال بهش فشار اومده میخواد خودشو نزدیکم کنه ازش نفرت دارم میترم به زور بهم دست بزنه و وادارم کنه به رابطه حال تجاوز بهم دست میده چیکار کنم

ععزیزم خود رابطه هم یه نوع معذرت خواهیه از نظر بعضی مردا اینجوری برای آشتی پیشقدم میشن

نه هزار بار بش توضیح دادم ک وقتی ناراحتم و میای رابطه میخای یعنی ب کتفتم نیستم اونم قبول کرد اما ب ی ورشم نیس

2810