2777
2789
عنوان

نذر ها و چله هایی که تضمینی حاجت گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 182 پست
اگر میخوای این چله زیارت عاشورا بگیری اره همدن شفع و وتر فعلا بخون تا چهل روز کاافیهتا عادت کنی و بی ...

بدون چله زیارت عاشورا

نمازشب فقط شفع و وتر بخونم کمه؟ 

ممنونم التماس دعا💗

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
میشه راجع به آیت الکرسی بیشتر بگی تو تعداد بالا چقدر بگم و تو چن روز؟

بهترین نوعش ‌نذر ۳۱۳ ایت الکرسی برای حضرت عباس هست 

ولی تعداد دست خودتونه و واجب نیست حتما انقدر باشه

من با این نذر یکی از حاجت هامو گرفتم 

حاجت ساده ای بود اما خدا بهم دادش

و بهتره تو یک هفته یا یک ماه بخونیدش اگر ۳۱۳ 

اگر تعداد کمتر هست در یک هفته بخونید

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مطمن باش یکبار یک جایی اشتباهی کردی که چله خراب شده خیلی چله حساسی هستبنده بشخصه حاجت محال گرفت ...

خوشبحالتون................سالهاست خدا جوابمو نداده..............................دلم خوشحالی از ته دل میخواد............خوشحالی بعد از حاجت گرفتن..........مثل قدیما      

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
تضمین میکنید که بشه ؟ ببخشید صلاح نباشه امامان و شهدا هم رو بزنن نمیشه من برای درسم نیت کردم شد ولی ...

بله مطمن باشید وقتی ی حاجتی خیلییی مضر و اسیب زننده باشه نمیشه البته بنده حاجتی داشتم که با اصرار و التماس فراوان این حاجت رو گرفتم اما به صلاحم نبود و اسیب دیدم و پشیمون شدم انقدر اصرار کردم و مقابل مصلحت خداوند ایستادم

اما اگر تضمین مبکنم  به امید خدا اگر این حاجت به صلاحتون نباشه خوشبختی و رحمت دیگری وارد زندگیتون میکنه

اخه میگن چله اینا نگیرید چون عدد داره موکل داره و سنگینی 

موندم والا چیکار کنم 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

خدا از دهنت بشنوه،خودمون مشهد زندگی میکنیم

ان شاءالله عزیزم ببرش دخیل ببندید پنجره فولاد ان شاءالله حاجت روا میشید منم دعا میکنم قول میدم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🍀

لطفا برا حاجت منم صلوات میفرستید ک کار شوهرم درست بشه

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

سلام مطمن باش یکبار یک جایی اشتباهی کردی که چله خراب شده خیلی چله حساسی هستبنده بشخصه حاجت محال گرفت ...

عزیزم شما فرق داری بخاطر همین نمیتونی درک کنی یا باور کنی 

شما اون قسمتی هستی که یه صلوات بفرسی خدا زمین و زمان رو بهم میزنه تا حاجت ات بده 

ما اون قسمتی هستم که زمین و زمان بهم بزنیم خدا نگاهم نمیکنه 

درنیتجه حق میدم که نتونی درک کنی

میگم بارها و بارها خونده شد 

با پول کارگری .... رفتیم زیارت برای بار اول قم ، بار اول مشهد ، بار اول کربلا ، بار اول نجف نشد !

کلی ختم قرآن .، نماز شب....

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
میتررسم بگه نمیگیریم خیط بشم........اولش بپرسم بعد برم نمک بگیرم بدم....................ها؟؟؟؟؟؟؟؟

اره خوبه ازشون بپرسید اگر قبول کردن بعد بدید اگر نه میتونید در امامزاده ای یا به شکل بسته های کوچیک مشکل گشا کنار شکلات و چیزی بین همسایه ها و مردم پخش کنید

استارتر با اجازه شما این کامنتو میزارم یه اتفاقی باید تو زندگی م بیفته الان وقتش نیس باید بعد از نوروز باشه خواهش میکنم صلوات برام بفرستید که همون طور پیس بره که من میخوام

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

2810