2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 191 پست
دارم میگم رل زدن مهم نیس برام چون خودم رل داشتم ولی با رلم کاری نکردم ....اگ قبل من سک.س نکرده باشه ...

منم همینو میگم قبلا بله بود پسری که حتی با دختر دوست هم نمیشد الان واقعا نیست خیلی چیزا تغییر کرده و مطمئن باش این مورد رابطه رو نمیتونی بفهمی هیچ کسی راستشو بهت نمیگه منم همسن تو که بودم همین طرز فکر رو داشتم میدونم چی میگی

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅😅 ولی مهم اینده ایه که قراره به خوبی باهم بسازینش، رابطه جنسی اصلا ملاک نیست

تویی ک احتمالا قبل ازدواجت رابطه داشتی عقیدت اینه

اگ منم داشتم همین عقده رو داشتم

میگی اصلا مهم نیس ولی اگ توجه کنی امار خیانت چنام بالاس ک دقیقاا بستگی به همین رابطه جنسیه داره

2805
خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی ...

اینکه فک میکنی بعدا بهت خیانت نمیشه توسط فردی که قبلا با کسی نبوده از واقعیت به دوره 

احتمال اینکه به شما خیانت شه کلا بالای ۸۰ درصد!!! حالا توسط هر مردی

خب شما هم خدا رو میخوای هم خرما.من نمیگم رابطه قبل ازدواج خوبه و حتما باشه ولی باور ندارم کسی فقط در حد رل زدن باشه دیگه.کسی هم شما میخوای باید حتی اون مورد هم نداشته باشه بلاخره ببین با خودت چند چندی

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

به قول یکی یکی از کاربرها که چند روز پیش تو یه تاپیکی شرکت کرده بودیم ، واقعا راست می‌گفت پسرها با دیوار رابطه ندارن که !

یا همشون با افراد پولی رابطه ندارن. 

و ... 

پس اینطوری باشه ، باید بگیم اکثر دخترها هم رابطه دارن! 

نه اتفاقا چه تو دخترها و چه بین پسرها همه جور آدمی وجود داره. 

اینکه فک میکنی بعدا بهت خیانت نمیشه توسط فردی که قبلا با کسی نبوده از واقعیت به دوره احتمال اینکه به ...

پس مرض دارم ازدواج کن واقعا احمقم اگ ازدچاج کنم

من  اینقد روحیم ضعیفه ک سر هرچیزی افسردگی میگیرم چه برسه با یکی ازدواج کنم اینجور باشه...

تویی ک احتمالا قبل ازدواجت رابطه داشتی عقیدت اینهاگ منم داشتم همین عقده رو داشتممیگی اصلا مهم نیس ول ...

چ راحت برای خودت قضاوت میکنی ، من ازدواج دومم بود و طبیعتا یک پسر ۳۰ ساله بااینو مجرده به این معنی نیست ک رابطه نداشته باشه ، من واقعیت جامعه رو میبینم و خودمو گول نمیزنم ، تو این دور زمونه خیانت واقعا امار بالایی داره ولی بازم بیربطه، الان شما پسر پاستوریزه بگیری تضمینی هست دو سال دیگ خیانت نکنه؟

2810