2777
2789
عنوان

دلم گرفته همش دارم گریه میکنم😭😭چرا پسر پاک گیر نمیاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6091 بازدید | 545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکتو خوندم و ی حس پشیمونی درونم داره منو میسوزونه. اون وقت یه پسر خوب مذهبی و مقید و کار و وضعیت مالی عالی و با اخلاق دنبالم بود و من به زوور ردش کردم😑حس میکنم دیگه همچین پسری پیدا نمیشه که با کسی تا حالا رل هم نزده باشه.

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

باز که حرفای خودم رو تقلید کردی به قول دوستمون انشالله نجات پیدا کنی دوست عزیزت از من نمیکشع بیرون و ...

وایییی کجای حرفتو تقلید کردم 

تو دیگه از بس با ادمای. مشکلدار ارتباط داشتی که روانی شدی رفته.... اوضات حاده

خیلی بمن ربط داره گذشته چون خودم پاکم حیفه ک با یکی ازدواج کنم ک پاک نبوده اینو خیلیا درک نمیکنن ولی ...

ان شاالله خدا یکیو بذاره تو زندگیت که بعد اولین رابطه اش باهات برگرده و بت بگه:دیگه باکره نیست

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
تو ول کن نیستی سیریش تو از دیشب ول کن من نیستی هی پیگیری و شخصیت اویزون داری دیدی که یه خانم هم گفت ...

گفتم که یکی مثل خودت همیشه هست که تأییدت کنه. 😁

نمیدونم داری به هر دری میزنی که خودت رو اثبات کنی؟ 

یا من رو عصبانی کنی؟ 

یا حقارت های درونی رو آروم کنی؟ 

یا ... 

*** تا وقتی توهین میکنی ، جواب هم میشنوی. 

سکوت کن و برو بیرون از تاپیک ، کسی کاری بهت نداره ، چون اصلا اهمیتی نداری. 

ایجانم بخدا بغضی شدم🥺🥺خداروشکر امثال شماها هستنباشه سعی میکنم برم سمت معنوییتاین کامنتو دوسدارم به ...

بغضی نشو

پسری که دیگه تا این حد شوته تو رابطه اذیتت میکنه

پسر باید سر و گوشش بجنبه 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره تا ۲۶سالگی ،که نامزدی کردم حتی از مسایل زن ها هم کاملا بی اطلاع بودم ،تو کلاسای توجیهی بهمون گفت ...

چقدر خوب که هنوز هم هستند پسرهای پاک و شما یک نمونه از پسرهای پاک هستید دمتون گرم. 

Tunnel Vision

گفتم که یکی مثل خودت همیشه هست که تأییدت کنه. 😁نمیدونم داری به هر دری میزنی که خودت رو اثبات کنی؟ ی ...

تو هم داری به هر دری میزنی حس حسادت و ناچیز بودنت رو پنهان کنی با توهین به بقیه 

معلوم نیست کجا زندگی میکنی تا این حد داغون و بیخودی

بعد یه سوال تو خودت چی داری در چه سطحی هستی که میخای یه ادم خفن گیرت بیاد

ببین اقای محترم 

در کل ادم نباید قبل عقد رابطه+۱۸ داشته باشه اینو دیگه همه هم میدونن از هر لحاظ درست نیست 

متاسفانه یه عده ادم های بی حیا عادی سازی کردن رابطه داشتن قبل ازدواج اشکالی نداره 

هر ادم پاکی میتونه انتظار داشته باشه طرفش مثل خودش باشه

کبوتر با کبوتر باز با باز 

توقع این خانم طبیعیه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810