2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت مثل آب خوردن دروغ گفتی بیاین تعریف کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 37 پست
حتی اگه از من میشنوی همین الان هم دیر نشدهبهش پیام بده بگو من خیلی راجع به اون حرفی که زدی فکر کردم ...

ممنونم از محبتت 

خیلی خوبه که راهنماییم کردی چون من الان خیلی ذهنم درگیر شد و خودمو سرزنش کردم که چرا آخهههه

وجود همچین آدمایی مثل شما داخل سایت واجبه عزیزم 

مچکرم ازت که وقت گذاشتیخیلی جامع و کامل راهنماییم کردی دوست عزیز 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻راستش من عصبی که بودم ...

ببین ذهن مردا با ما زنها فرق میکنه

اصلا سیم کشی مغزشون متفاوته.

تو الان فقط یه راه داری. باید خودتو یکبار برای همیشه تبرئه کنی از این اتهام. تنها راهش هم همینیه که بهت گفتم. بدون کش دادن، بدون اینکه به نامزدت حس نیش و کنایه زدن بدی، باید خودتو جوری نشون بدی که انگار حرفش تا اعماق ذهنت اثر گذاشته و اون عکس العمل اولیه ناراحت شدنی که انجام دادی، صرفا به خاطر سوء برداشت از حرف نامزدت بوده 

و الان که وقت گذاشتی و تجزیه و تحلیل کردی، متوجه شدی که حق با اونه و دروغ هرگز برای هیچ هدفی، قابل توجیه نیست‌.

بعدش هم دیگه بحث اون روز رو پیش نمیکشی هرگز.

اگه دوباره بهت گفت خانوادتو بپیچون و بیا ببینمت بهش بگو که نه. بهتره تا وقتی یه راه برای راضی کردن خانوادم پیدا نکردیم صبر کنیم. اشاره ای به اون روز هم نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعدش تا امشب داشمبم حرف می‌زدیم بعد یهو گفت راستی تو عین آب خوردن دروغ میگی 😑یه موقع یاد نگیری به م ...

ایندفعه گفت بیا بگو نه جون خودت من نمیتونم دروغ بگم دار یاد میگیرم دروغ نگم و عقلمو دست تو ندم شاید بعداً تو زندگیمون مشکل شد

مگه نمیگی شش شاله با هم دوست هستین، پس چطور تو این شش سال نشناختت که تو دروغگو نیستی یا شایدم کلا تورو اینجوری شناخته، اینجاست که باید یکم فکر کنی! 

به پسرا اعتماد نکن یهوو یه چیزی رو بهونه میکنن میزنن زیر همه چیز حتی قول ازدواج