2777
2789

دست خودم نیستا

مثلا دختر پسرایی که توی خیابون یا جاهای دیگه باهم خوبن و دست نوی دست هم دیگه راه میرن و عاشقانه باهم رفتار میکنن رو میگم

حس پوچی بهم دست میده

خیلی وقته که دلم میخواد برم توی رابطه ی واقعی درست ولی اتفاق نیوفتاده دیگه خسته شدم

۲۹ سالم داره میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا فکرنکن دیرشده میدونم حق داری دوستداری زندگی مشترک داشته باشی یایه رابطه خوب ولی ابنوبدون اگرازدواج بدکنی وصعیت بدتره واینم بدون ازدواج رده سنی خاصی نداره 

ولی نمیتونم از ذهنم بیرونش کنم🙂

میدونم واقعا

اما بسپز به زمان

به این فکر نکن که دیر میشه فلان

من خواهرشوهر خواهرم تو 36 سالگی ازدواج کرده اونم چه ازدواجی !!!! 

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
من فکر میکنم همه یه جفت دارن فقط من تک موندمحتی دیگه جدیدا فیلمها رم میبینم حسودیم میشه🥲

اره منم نه من فیلم میبینم خوشم میاد حس خوب میگیریم عشقشون واقعیه نه مثل این روابط دو روزه برای همین احساس خوبی پیدا میکنم ولی می‌دونم عشق واقعی رو هر کسی تجربه نمیکنه

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃