2777
2789
خب یه الگویی وجود داره گزارش زیاد بشه خود به خود تعطیل میشه موضوع اهمیتی نداره.

خوب مردم هم بی دلیل گزارش نمیزنن بگیم یکی روانی بوده دوتا خصومت شخصی داشتن با استاتر تاپیک ده نفر که همشون دشمن و روانی نیستن تاپیک و بی دلیل گزارش بزنن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خوب جونم بعضیا بیمار روحی روانین عقده گشایی میکنن تو نی نی سایت وگذارش میزنننسلشون منقرض بشه الهی

هیچوقت نفرین نکن دوسر داره برمیگرده به عزیزانت 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوریام نیست اغلب میان تو یه تاپیک سیاسی مثلا به یه شخصی که خیلیم طرفدار داره توهین میکنه خوب کارب ...

حرف اون خانم کاملا درست بود 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خوب جونم بعضیا بیمار روحی روانین عقده گشایی میکنن تو نی نی سایت وگذارش میزنننسلشون منقرض بشه الهی

انشاااالله ، قربون دهنت

یعنی نمونه ش به ثانیه نکشیده اومد همینجا کامنت گذاشت 

با خودشونم درگیرن

فکر کنم روزی دو سه بار خودزنی میکنن کله خودشون رو میکوبن ب دیوار

2805
اون ارکیده رومیگی هی میگفت به من چه به تو چه؟ ماهایی که مذهبی نیستیم هم باید جلوی غیرمذهبی های روشنف ...

آره بابا

اصن طرف مریض بود بعدم برگشت فوش داد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

انشاااالله ، قربون دهنتیعنی نمونه ش به ثانیه نکشیده اومد همینجا کامنت گذاشت با خودشونم درگیرنفکر کنم ...

اون داشت شوخی میکرد اسی شکلک خنده رو ندیدی ؟😐

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
آره بابااصن طرف مریض بود بعدم برگشت فوش داد

هرکسی فحش میده گزارش بزنین تعلیق شه 

خوب مردم هم بی دلیل گزارش نمیزنن بگیم یکی روانی بوده دوتا خصومت شخصی داشتن با استاتر تاپیک ده نفر که ...

چرا اتفاقا تونی نی سایت روانی زیاده بلانصبتت جمع

که زرت زرت گذارش میزنن دستشون بشکنه دیدما

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
چرا اتفاقا تونی نی سایت روانی زیاده بلانصبتت جمعکه زرت زرت گذارش میزنن دستشون بشکنه دیدما

اره سلیقه ای گزارش میزنن یه عده 

حالا یه عده گیر دادن نه بی دلیل تاپیک نمیترکه

یبار یکی با من بحثش شد اومد ی تاپیک معمولی من کلی نظر داد و نی نی یار تگ کرد

ترکید بخداا

بله دعواها میترکن تنها بدیش اینه توی خماری ریپ ها میمونه ادم 😂

آخ گفتی😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

نه در جریان نیستمبعضیا میان فحش میدن باید بترکهاما در مورد مسائل جنسی که موری نداره چرا نباید بحث بش ...

خوب دلیلش چیه که اینجا باید گفته بشه مثلا یکی خودش یا همسرش سرد مزاجه؟! بره دکتر بقیه تاپیک ها با موضوع زیاد شدن روابط نامشروع در جامعه است اینجا جای مطرح کردنشه جز اینکه یعده قبح مسئله رو ریختن یا دعوا و فحش و فحش کشی به یه اتقاد یا قومیت و ملیتی مثل همین دختر رشتی میدونی یعده بیمار به خود رشتی ها اومدن توهین و تهمت زدن ... یا خیلی چیزای دیگه شوهرم بهم میگه خوشگلی و بدنت فلانه و اینا همه نشانه یه بیماری روانیه نه راهنمایی گرفتن!!!!

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2810