2777
2789

تاپیکت چی بود ؟ 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام هم مطمعن باش تا اون تاپیک یه محتوای فاسد نداشته باشه نمیترکه شما هم دفاع نکن علکی نی نی یار بی سواد نیست میخونه بعد میترکونه به گزارش دادن که نیست فقط

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2805
🤣سلام من پاچه خوار ب تو فشاری

دیوونه😂

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای

این نوع تاپیک ها فقط باعث میشه بین چند نفر خصومت به وجود بیاد 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
این نوع تاپیک ها فقط باعث میشه بین چند نفر خصومت به وجود بیاد

تو چرا همین جمله رو توی همه تاپیکا مینویسی؟😂

تعداد گزارشا بره بالا خودبخود میترکهفکر کنم ده تا گزارش

افرین ولی تاپیک هایی که من دارم میبینم واقعا ارزش گزارش خوردن و دارن چون خودتون هم در جریان هستید😊❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

شمام هم مطمعن باش تا اون تاپیک یه محتوای فاسد نداشته باشه نمیترکه شما هم دفاع نکن علکی نی نی یار بی ...

خیلییی تاپیکا محتوای فاسد نداشته

گفتم غیر جنسی و دعوا

2810