2777
2789

من دیگه واقعا خستم انگار تمام انرژی و روحیم رفته واقعا خستم به پوچی خوردم حس میکنه اینجا تهشه فوت نامزدم هم بدترین ضربه زندگیم بود دیگه نمیکشم و خستم از ابنکه هر چی زور میزنم بشه ولی اخرش به پوچی میرسم یه بارم نشد دنیا به کام من بچرخه یه بارم نشد نوبت من بشه همیشه تو همه چی به شکست رسیدم حتی تو ازدواج خدایا خستم میشنوی صدامو میدونم بنده ی خیلی بدی هستم ولی بخدا خستم کاش صدامو میشنیدی امروز دیگه جوریم که انگار نمیتونم زندگی کنم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور با فوت نامزدت کنار اومدی

کی گفت کنار اومدم.هنوز با واژه اجبار اشنا نشدی پس

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
زندگی همینه باید پذیرفت و کنار اومد چاره ای نیستاما سخته میدونم

خستم خوب چرا یه بار برا من نشد؟ چرامن یه بار نرسیدم به هررررچیزی؟

خستم خوب چرا یه بار برا من نشد؟ چرامن یه بار نرسیدم به هررررچیزی؟

هممنون همینیم هر کس به یه نوعی یه جایی نرسیده نشده براش

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
هممنون همینیم هر کس به یه نوعی یه جایی نرسیده نشده براش

ولی برا من هیچی نشد

خیلی خستم خیلی خیلی.دلم میخاد میخابیدم چند سال بیدار نمیشدم به زور خودمو میکشونم بخدا

ولی برا من هیچی نشدخیلی خستم خیلی خیلی.دلم میخاد میخابیدم چند سال بیدار نمیشدم به زور خودمو میکشونم ...

فوت نامزدت دست تو نبوده اون قسمتایی مثل درس و کار دست توئه که دیگه برمیگرده به تلاش و اراده و پوست کلفتی ولی سر چیزایی که دست ما نیست نباید خودمونو داغون کنیم

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️