2777
2789
شمام هم مطمعن باش تا اون تاپیک یه محتوای فاسد نداشته باشه نمیترکه شما هم دفاع نکن علکی نی نی یار بی ...

خب یه الگویی وجود داره گزارش زیاد بشه خود به خود تعطیل میشه موضوع اهمیتی نداره. 

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چرا همین جمله رو توی همه تاپیکا مینویسی؟😂

چند بار نوشتم مگه؟

خب چندان دور از حقیقت نیست خیلی ها به جون هم افتادن فحاشی کردن به خودشون و خانواده ها

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
چند بار نوشتم مگه؟خب چندان دور از حقیقت نیست خیلی ها به جون هم افتادن فحاشی کردن به خودشون و خانواده ...

تاپیک قبلی که ترکید هم همین بود این که آره درسته موافقم عزیزم

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
2805
چند بار نوشتم مگه؟خب چندان دور از حقیقت نیست خیلی ها به جون هم افتادن فحاشی کردن به خودشون و خانواده ...

اون که اره واقعا

فحش و دعوا یا باید قفل بشه یا بترکه وگرنه خدا میدونه به کجا میکشه 😂😂

اتفاقا سایت خیلی بی در و پیکره اصول خاصی پشت تعلیقی ها و ترکیدن ها نیست

اینطوریام نیست اغلب میان تو یه تاپیک سیاسی مثلا به یه شخصی که خیلیم طرفدار داره توهین میکنه خوب کاربرا حساس میشن یا شوخی های جنسی میکنن یا تاپیک جنسی میزنن یا یه مسئله خلاف عرفی و ترویج میدن یا... میتونم تا صبح برات مثال بزنم اما وقت کمه هیچکس بی دلیل تعلیق نمیشه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

افرین ولی تاپیک هایی که من دارم میبینم واقعا ارزش گزارش خوردن و دارن چون خودتون هم در جریان هستید😊❤ ...

نه در جریان نیستم

بعضیا میان فحش میدن باید بترکه

اما در مورد مسائل جنسی که موری نداره چرا نباید بحث بشه

چرا مسائل جنسی بلکل باید سانسور شه اینم جزئی از زندگیه

الان یه تاپیک بود که ترکید یه کاربر بیشخصیت برگشت توهین کرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

نه در جریان نیستمبعضیا میان فحش میدن باید بترکهاما در مورد مسائل جنسی که موری نداره چرا نباید بحث بش ...

باز من کاری به تاپیک جنسی ندارم 

اصلا هم نگفتم تاپیکم چی بوده

یکی اومده میگه فشاری هستی

بخدا یه سریا خودشون نمیفهمن چی میگن و چی هستن

امروز تاپیکی از من نترکیده اما مثلا یدونه درباره افسردگی و ... داشتم

خوب جونم بعضیا بیمار روحی روانین عقده گشایی میکنن تو نی نی سایت وگذارش میزنن

نسلشون منقرض بشه الهی 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اون که اره واقعافحش و دعوا یا باید قفل بشه یا بترکه وگرنه خدا میدونه به کجا میکشه 😂😂

خب کلا یه سری موضوعات رو نباید اینجا درج کنن از طرفی سرپرستان سایت یه وقتایی حق دارند تاپیک ها رو ببندن چون واقعا به جایی کشیده میشه که نباید بشه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
خوب جونم بعضیا بیمار روحی روانین عقده گشایی میکنن تو نی نی سایت وگذارش میزنننسلشون منقرض بشه الهی

دقیقا

بعضیا هم فوق العاده بددهنن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

2810