2777
2789
عنوان

احساس بدی دارم دختر خالم اینا مسخرمم میکنن بخاطر دانشگاه پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 43 پست

اونجوری زندگی کن که داری حال میکنی

اگه به حرف بقیه باشی و بخوای کارتو ول کنی بری دانشگاهخوب هم اونا چیزی دارن برا مسخره کردنت پس دلیلی نداره بخاطر حسادت بقیه آرامش و راحتی خودتو خراب کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خالت بره کشک خودشو بسابه توام یه ذره غرور داشته باشدختر خاله ات پس فردا مشکلی پیش بیاد میاد کمک ...

من چون یک ازدواج ناموفقم داشتم یک بچه  هم دارم مجبورم کار کنم 

2805

مطمئن باش بهترین رشته روزانه رو هم قبول میشدی باز فامیل حرف داشتن برای پشت سرت گفتن

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
میگم یک سوال ؟ امتحانات پیام نور رو چطور پاس میکنین با نمونه سوال اوکیه؟

من کتاب میخونم کلا برا اطلاعات خودم

ولی اره از نمونه سوالام میاد

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
مطمئن باش بهترین رشته روزانه رو هم قبول میشدی باز فامیل حرف داشتن برای پشت سرت گفتن

من میفهمی چرا نرفتم گفتم مهم آزمون استخدامی که این همه برمم درس بخونم یک شهر دیگه اخرش شغل گیرمم نیاد چی!!بزار همینجا هم میرم سرکار پس اندازی میکنم هم دانشگاه میرم مدرکی میگیرم

عقل درست رو تو داری یه وقت به خاطر حرف و بی عقلی بقیه اشتباه نکنی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بعد اینایی که روزانه خوندن کاره ای شدن؟ من خودم روزانه دانشگاه خوبی خوندم .کاری پیدا نکردم الان دخترم هنر دوست داشت گرافیک میخونه اصلا برای کنکور هم تحت فشار نمیزارمش .خودم به اندازه کافی بیگاری کشیدم گفتم هرچی دوست داری بهون با عشق

من چون یک ازدواج ناموفقم داشتم یک بچه هم دارم مجبورم کار کنم

خدا حفظش کنه برات بچه اتو عزیزم سایه ات بالا سرش باشه 

خواهش میکنم ارزش خودت رو با حرف های بی پایان بقیه پایین نیار . توجهی نکن به حرف بقیه به خودت نگیر. هر وقت کسی به شما حرفی زد بدون از حسادت و بد خواهی اونه. ذات ادما بد شده . دل میشکنن. 

تو همزمان هم پرواز میکنی هم لذت میبری و خبری از ترس سقوط و دوری از اشیونت نداری.... این بهترین کاره که همزمان مستقلی و در حال تحصیل و شغل...مایه ی افتخاری خدا همچین دختر قوی بهم بده  خداحفظت کنه دختر ناز 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اینم بگم بیشترین قبولیای ارشد از لیسانسه های پیام نوره چون خیلی حالیشونه

شنیدم کتاباشون چون خودخوان هس خیلی بار علمی بالایی داره

من دوره ی ارشدم چند تا هم ترمی داشتم که لیسانس پیام نور بودن

2810