2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم با سه و نیم میلبارد چجوری میخان تکمیلش کنن از الان حرصم گرفته دو تا برادرن با پدر مادرشونفک ...

هرچه زودتر شروع کنید 

هر جنسی هم که میتونید پیش خرید کنید تا کمتر گرونی بهش بخوره .ان شاءالله که زودتر بسازید

2805
سه و نیم میلیارد؟؟؟؟ ما ۱۴۰ متری میخایم بزنیمفقط ۳ و نیم پول داریم برادر شوهرم جوگیر شده میدونم نمیت ...

هرچی پول دارین نزارین بیکار بمونه بزارین حساب وام تا امتیاز جمع شه برای روز مبادا 

مثلا 3میلیارد داری 2میلیاردشو داری خرج میکنی اون یک میلیارد رو تا لازم نداری بزار حساب وامی که امتیاز جمع شه بعد برش دار 

۳ طبقه روی پارکینگزیربنای خالص هر واحد فکر میکنم ۱۲۵ متره

ما فعلا بنا نمیزنبم اسانسورم فقط جاشو میزاریم فک نکنم کابینتو کمد دیواری بزنیم خداکنه حداقل ۲ تاش تکمیل بشه برای اخریش ی وامی چیزی برداریم

شما وام گرفتین؟؟ اگ اره چقد 

هرچی پول دارین نزارین بیکار بمونه بزارین حساب وام تا امتیاز جمع شه برای روز مبادا مثلا 3میلیارد داری ...

اینم ی حرفیه منظورت از وام چ وامیه؟؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی

وام اوراق گفتن هر طبقه ۶۰۰ تومن میدن نزدیک ۲ میلیارد باید پرداخت بشه منصرف شدن 

ما یه خونه قدیمی دو طبقه خریدیم باز سازی کردیم یعنی کف حیاط و دیواراشو اینارو همه رو دوباره سنگ و موزائیک کردیم داخلش هم فقط 4دیوار دورش رو گذاشتیم و داخل رو کلا خراب کردیم و نقشه رو عوض کردیم یعنی تقریبا از صفر شروع کردیم ...

دوطبقه 60متری با تمام امکانات یعنی شیرآلات و کابینت و کمد دیواری و پکیج و اسپیلت و اینا 1/5 شد 

دی شروع کردیم تیر تموم شد 

خداجونم شکرت😍

خیلی بیشتر از ۳ میلیارد میشه قطعا 

ما تازه رفتیم تو خونمون از سال پیش کلنگ بازسازی صفر تا صد خونه ویلایی ۱۵۰ متری رو زدیم 

دیگه کابینت و کناف ۱۵۰۰ خرج شد زیر بنا ۱۷۵ متر بود 

زیرزمین و یه اتاق بالا هم داره 

پله گرد خواستیم بزنیم همون تنها ۲۰۰ میلیون بود که نزدیم پله قدیمیش گزاشتیم بمونه برای اتاق بالا 

هنوزم یه پنجاه میلیون دیگه خرج داره 

وقتی رفتی تو کار ساخت و ساز هر کی برات میاد کار کنه انگار ازن میخواد یه تیکه بکنه بره 

باید صبر ایوب و بی خیالی خاصی داشته باشن کسایی که پای کارن 

تازه برای ما دست شرکت پیمانکاری بود

بازسازی کامل عین ساختمان  نوساز  بود ولی پولی به شهرداری یا اشتراکی چیزی ندادیم  

خیلی بیشتر از ۳ میلیارد میشه قطعا ما تازه رفتیم تو خونمون از سال پیش کلنگ بازسازی صفر تا صد خونه ویل ...

چهار و نیم میشه تقریبا ی میلیارد کم داریم

😁

حالا حالا ها باید مستاجر بمونم مثل اینکه:/

2810