2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
با مجوز ساخت‌دیگه؟مونده تا چه حد خرج‌کنیدخب کمه کم یک یا یک و‌نیم لازمه

یک یک و نیم🙄🙄خیلی بیشتره

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

با اجازه اسی اگر‌کسی‌هزینه دیوار چینی و گذاشتم پنجره و درب اتاق و درب حیاطم‌میدونه بگه ممنون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هر طبقه رو یک و نیم حساب کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

برای ما دو طبقه با پارکینگ ۱۵۰متری ، که با پارکینگ سه طبقه حساب میشه تا اینجا که فعلا گچ کاری انجام دادیم ونما ...هنوز داخلو کاشی کاری نکردیم و پنجره ها مونده ، نزدیک۵ /۳میلیارد شده با پروانه ساخت و بیمه...طبقه های بالا ۲۰۰متر

برای ما دو طبقه با پارکینگ ۱۵۰متری ، که با پارکینگ سه طبقه حساب میشه تا اینجا که فعلا گچ کاری انجام ...

سه و نیم میلیارد؟؟؟؟ 

ما ۱۴۰ متری میخایم بزنیم

فقط ۳ و نیم پول داریم برادر شوهرم جوگیر شده میدونم نمیتونن تکمیلش کنن

شما وامم گرفتین اگ آره چ وامی؟؟؟

دقیقا ۴ ماهه شروع کردیم مرحله ی لوله کشی هستیم هزینه ی چیلر و آسانسورم پرداخت کردیم ۵ میلیارد خرج شد ...

نمیدونم با سه و نیم میلبارد چجوری میخان تکمیلش کنن از الان حرصم گرفته دو تا برادرن با پدر مادرشون

فک کنم فقط بتونن ۲ طبقه تکمیل کنن ما سه خانواده ایم به چ دردمون میخوره میگن بابد دوتاموون تا ی سال باهم باشیم 

2810