2777
2789
ما یه خونه قدیمی دو طبقه خریدیم باز سازی کردیم یعنی کف حیاط و دیواراشو اینارو همه رو دوباره سنگ و مو ...

متراژ ما خیلی بیشتره برادر شوهرم گیر داده رمین بزرگه حیفه کمتر از ۱۴۰ متر درست کنیم پول دو طبقه شم نداریم اینقد حرص خوردم دو روزه 

خیلی بیشتر از ۳ میلیارد میشه قطعا ما تازه رفتیم تو خونمون از سال پیش کلنگ بازسازی صفر تا صد خونه ویل ...

پله 200تومن؟ چه زیاد گفتن 

ما پله چوبی زدیم 40تومن در اومد

خداجونم شکرت😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متراژ ما خیلی بیشتره برادر شوهرم گیر داده رمین بزرگه حیفه کمتر از ۱۴۰ متر درست کنیم پول دو طبقه شم ن ...

ما فکر میکردیم باز سازی این دوطبقه 500تومن میشه ولی 1/5 شد 🥴 همه چی گرونه 

نما ساده زدیم 70تومن شد با اینکه خیلی کمه نماش 5متره عرصش 

پنجره ها50تومن پله40تومن سینک و شیرآلات 30تومن ... همه چی همینجوری ... حالا اینا قیمت های پارساله

خداجونم شکرت😍
ما فکر میکردیم باز سازی این دوطبقه 500تومن میشه ولی 1/5 شد 🥴 همه چی گرونه نما ساده زدیم 70تومن شد ب ...

بیخیال باشم از همه چی بهتره مبدونم من حالا حالا  اون خونه روو تا ۵ سال دبگم نمیبینم  😅😅😅😅

2805
چهار و نیم میشه تقریبا ی میلیارد کم داریم😁حالا حالا ها باید مستاجر بمونم مثل اینکه:/

عزیزم پیمانکاران گفت ۱ میلیارد میشه تازه همه چی رو رون به گرون حساب کرده بود که آخر ۱۵۰۰ شد

روز به روز چیزا گرونتر میشه 

سه طبقه با پارکینگ برای شما  که بشه ۴ طبقه تقریبا و کارای شهرداری و اشتراکات البته اگر زمین هست 

حداقلش فک کنم ۶ میلیاردی بشه 

برای نما اوفف انقدرا دنگ و فنگ در میارن اگر یکم بخوان نور مخفی بزنن و یه ستون دولاین بزنن دوبل حساب میکنن 

هر چی خیره براتون پیش بیاد عزیزم 

عزیزم پیمانکاران گفت ۱ میلیارد میشه تازه همه چی رو رون به گرون حساب کرده بود که آخر ۱۵۰۰ شدروز به رو ...

ما ن نما میزنیم ن کابینت و ن کمد و ن اسانسور (البته فقط جای اینو میزارین اینجوری چقد درمیاد 

فقط ی چهار دیواری باشه همه مون بریم داخلش😅

پله 200تومن؟ چه زیاد گفتن ما پله چوبی زدیم 40تومن در اومد

پله گرد چوبی ۴۰ خیلی کمه که چه موقع زدین و چه نوع چوبی پایه فلزی داره یا نه 

دستمزد ساخت پله گرد از پله معمولی بالاتر و حدود دو برابره 

برای ما پله گرد که با آجر و گچ و رویه سنگ درست بشه قیمت گرفتیم پارسال این موقع

فقط دویست تا دویست پنجاه دستمزد نصب سنگ کار بود قیمت خرید خوده سنگ بماند دستمزد بنا و کارگر و مصالح و اوووف بازاریه واسه خودش 

خداروشکر خلاص شدیم 

ما ن نما میزنیم ن کابینت و ن کمد و ن اسانسور (البته فقط جای اینو میزارین اینجوری چقد درمیاد فقط ی چه ...

خدا بزرگه عزیزم ان شاء اله پولتون جور بشه 

من دقیق نمیدونم از چند پیمانکار با تجربه بپرسید و تحقیق کنید بهتره که اونم هر چی گفت تورم رو باید حساب کنید رو و کارهای پیش بینی نشده 

بالای پنج میلیارد میشه فک کنم 

دوستان ما برای صفحه کابینت سرامیک انداختیم به جای سنگ یا ام دی اف چیکارکنم به نظرتون خیلی بدشده؟ عکس ندارم بزارم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

کلا زمین خالیه؟ یا پی داره؟ آهن و بتن واسه ستون هاش و پول کارگر خیلی میشه. ما دو طبقه جمعا ۲۰۰ متری تا حالا یک تومن خرج شده ولی فقط ستون و دورتادور دیوار خورده و برق کشی شده. 

تازه اگه باز گرونی نشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
2810