2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
با مجوز ساخت‌دیگه؟مونده تا چه حد خرج‌کنیدخب کمه کم یک یا یک و‌نیم لازمه

یک یک و نیم🙄🙄خیلی بیشتره

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

با اجازه اسی اگر‌کسی‌هزینه دیوار چینی و گذاشتم پنجره و درب اتاق و درب حیاطم‌میدونه بگه ممنون

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

هر طبقه رو یک و نیم حساب کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

برای ما دو طبقه با پارکینگ ۱۵۰متری ، که با پارکینگ سه طبقه حساب میشه تا اینجا که فعلا گچ کاری انجام دادیم ونما ...هنوز داخلو کاشی کاری نکردیم و پنجره ها مونده ، نزدیک۵ /۳میلیارد شده با پروانه ساخت و بیمه...طبقه های بالا ۲۰۰متر

برای ما دو طبقه با پارکینگ ۱۵۰متری ، که با پارکینگ سه طبقه حساب میشه تا اینجا که فعلا گچ کاری انجام ...

سه و نیم میلیارد؟؟؟؟ 

ما ۱۴۰ متری میخایم بزنیم

فقط ۳ و نیم پول داریم برادر شوهرم جوگیر شده میدونم نمیتونن تکمیلش کنن

شما وامم گرفتین اگ آره چ وامی؟؟؟

دقیقا ۴ ماهه شروع کردیم مرحله ی لوله کشی هستیم هزینه ی چیلر و آسانسورم پرداخت کردیم ۵ میلیارد خرج شد ...

نمیدونم با سه و نیم میلبارد چجوری میخان تکمیلش کنن از الان حرصم گرفته دو تا برادرن با پدر مادرشون

فک کنم فقط بتونن ۲ طبقه تکمیل کنن ما سه خانواده ایم به چ دردمون میخوره میگن بابد دوتاموون تا ی سال باهم باشیم 

2810