2777
2789
عنوان

خانمایی ک لاغر کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنبلی دارم وزنه بعد ۳ هفته رفتم دیدم زیاد کردم

برای تنبلیه پس

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

2805
میوه چاق میکنه عزیزم ؟؟؟

بله 

متاسفانه خیلی از خانوما خبر ندارن ولی میوه رو باید ب اندازه خورد چون هم شیرینه و هم چاق میکنه سومو ها رو دیدی ایناک چینی هستن چقد تپلن اینا غذا هیچی نمیخورن فقط میوه و ورزش سرچ کن تو گوگل میبینی ک چقد چاق هستن 

شما مایعاتتون رو زیاد تر کنید و همینطور تعداد وعده های غذایتو بیشتر کن ولی مقدارشون رو تا میتونی کم کن و ورزشت باید رو برنامه باشه 

مایعات نمیشه زیاد بخورم سودای بدنم زیاده میوه هم ن در حد یکی دوتا

برای سودا حنا یزن کف پات ک بره مایعات هم ن خیلی زیاد روزی ۸ لیوان اب بخوری کافیه بدنت باید از مایعات تامین شه ک وقتی ورزش بکنی عرق کنی و چربی های بدنت اب شه 

چجوری کم کنم کم نمیشه

باید بری دکتر زنان برای تنبلی تخمدانت

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

2810