2777
2789
عنوان

خانمایی ک لاغر کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 42 پست
برای سودا حنا یزن کف پات ک بره مایعات هم ن خیلی زیاد روزی ۸ لیوان اب بخوری کافیه بدنت باید از مایعات ...

کم هم نمی‌خورم آب برا سودا هم حنا هم میزنم طب اسلامی میرم ۳ هفته هست دارم دارو میخورم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دکتر میگه با رژیم غذایی و ورزش درمان میشه درمان دیگه ای نداره

چمیدونم دیگه😂😂

من فقط تا همین حد میدونستم که تنبلی تخمدان نمی‌ذاره لاغر شدی و باید درمانش کنی روش درمانش رو نمیدونستم دیگه

You smiled at me,like Jesus to a child:)✨🌿.           The daughter of the rain,sea, nature and music 🌧️🌊🌿🎧
2805
رفتم دارو خاصی نداد دوباره ماه بعد باید برم

اگه دیدی جواب نگرفتی حتما دکترتو عوض کن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بله متاسفانه خیلی از خانوما خبر ندارن ولی میوه رو باید ب اندازه خورد چون هم شیرینه و هم چاق میکنه سو ...

ااا نمیدونستم واقعا ممنونم لطف کردی بهم گفتی میگم چرا قبلنا رژیم میوه گرفتم بیشتر شدم کم نشدمااا روزی چند کیلو میخوردم به هوای سالم خوری و لاغری البته دو سال پیش . الان فهمیدم علتش رو ... خیلی لطف کردی عزیزم یه دنیا ممنونم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
حذف نمیکنم مثلا نون پنیر خیار میخورم

اگه ناهار و صبونه ام نون یا پلو میخوری. پس ب نون نخور...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خواهش میکنم گلم خوشحالم ک تونستم کمک کنم😍❤️

عزیز دلی ممنونتم مهربون  

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
اخه من بیشتر شده وزنم شما باردار شدی؟من باردار نمیشم

گاهی اینطوری میشه 

شاید عضله سازی کردی 

من مجردم عزیزم ولی نگران نباش با وزن های بیشتر هم بودن که حامله شدن و کلا برای حامله شدن یک سال وقت داری یعنی یک سال فرصت میدن و اگه حامله نشدی میگن باید مثلا فلان کارو بکنی 

قند مصنوعی رو حذف کردم چون تنبلی هم دارم ولی خرما و میوه میخورم

تنبلی تخمدان داری، پس باید مصرف قند طبیعی رو هم کم کنی عزیزم. خرما قندش زیاده نسبتا... تا میتونی مواد غذایی با پروتئین بالا مثل سینه مرغ یا بوقلمون، تخم مرغ مصرف کن... لبنیات برای شماهایی که تنبلی دارین باید مصرفش خیلی کم بشه... سبزیجات خام یا آبپز عالیه براتون... مصرف غذاهایی مثل جوجه کباب، تاس کباب، گوشت بره کبابی، جوانه گندم، کره کنجد، کره بادام درختی، روغن نارگیل، زیتون، یا کنجد براتون فوق العاده مفیده

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40