2777
2789

من ذوق🤣🤣

شوهر من خیلی مقاومت میکرد که پسرمون عین منه 

هرکی می‌گفت بچتون شبیه مامانشه شوهرم می‌گفت الکی میگن و حسابی بهش برمیخورد 

و این باعث شده بود هرجا میرفتم میگفتم توروخدا نگید شکل منه بگید شکل شوهرمه حوصله اخم و تخمشو ندارم😂😂🥴🥴

پست بعد اسکرین شات میزارم 😁😍

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
♥️♥️

ایشالا زندکیت سراسر شادی و نور باشه اسی❤️

ولی عزیزم خیلی مراقب چشم بد باشه و از شوهر و بچت مراقبت کن...امیدوارم متوجه منظورم بشی

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

خب حالا کی گفته شوهرت قبول کرده بچت به تو رفته؟

پستی که فرستاده رو بخون🙄

یادم رفت بگم شوهرم همیشه میگه اونقدر که من دوستت دارم تو دوسم نداری

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آخییییی عزیزمممم بمونید برا هم😃🤍

قربونت گلم مرسی😍😍😍♥️♥️

پستی که فرستاده رو بخون🙄یادم رفت بگم شوهرم همیشه میگه اونقدر که من دوستت دارم تو دوسم نداری

آها با جمله ای که گفتن درسته..

ولی پست به تنهایی اینو نشون نمی‌داد

پایدار باشید🥰 

قبلم اکلیلی شد 🥰🥰🥰

فدا قلبت😍 خودم کلی ذوق کردم

بالاخره قبول کرده بچمون شبیه منه 🥺 خیلی اذیت شدم بخاطر این موضوع

آخه همه هم میگن بچت قشنگه🥲شوهرم قبول نمی‌کرد شبیهمه

الهی 🥺😍🤤

😍😍😍♥️♥️♥️ پیروز این میدان شدم🤣🤣🤣

2810