2777
2789

بعد اونم استوریش کرد بالاشم نوشت رضایت مشتری عزیزم ولی بعدش عکس یه مشتری دیگه رو استوری کرد برا اون نوشت چقد تو خوشگلی آخه عزیزم استیکر چشم نظرم براش گذاش 

یعنی من زشت بودم که به من ننوشت رضایت مشتری خوشگلم؟ دیگه مطمعن شدم که قیافم خوب نیس😔

حتی بهش دایرکت دادم عزیزم من تو عکس خوب افتادم فقط گف چرا که نه 

عزیزم شاید با اون مشتری حس صمیمت داشته

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر روی صورتت حساس شدی از نظر خودت چه چیزی تو صورتت ریبا نیست ؟

همه چیم خوبه همه چیم ولی خوشگل نیستم ابروهام پره چشام درشته ولی چرا هیشکی نمیگه خوشگلم چرا هیشکی نمیگه 

بیشتر تیپ و انداممو میگن 

نظر بقیه برات مهم نباشه حالا من که قشنگم کجای دنیا رو گرفتم ؟بختم از شب هم سیاه تره

👌🏻

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نه عزیزم این آنلاین شاپ به هر کسی خوشگل نمیزنه میدونم بهش نوشته ممنونم بابت عکس قشنگت اما برا من چی

حالا بنظرت دختره قشنگ بود؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2810