2777
2789
عنوان

از یع آنلاین شاپی یه دورس سفارش دادم بعد پوشیدم عکسمو براش فرستادم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه معمولی بود

عزیزم چرا بقیه حتما بایذ بگن خوشگلی.منم بجز چهارپنج نفر اطرافیانم تاحالا کسی بهم نگفته خوشگلی .ولی چهرمو دوست دارم

همه چیز برمیگرده ب درونت. تو خیلی بارارزش تر از اینهایی باخودت مهربون باش

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب دلم میخاد واقعا خوشگل باشم

اره درکت میکنم. حس تمایل ب زیبایی تو وجود همه آدم ها هست.

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

۲۵ بچه نیسم به سال ربطی نداره به خدا آدمم دیگه دل دارم

میدونم فکر کردم سن بلوغ باشی که رو صورت حساس هستن

احتمالا یه نفر این فکر رو توی سر شما انداخته و بعدش شما حساس شدی

بیشتر به زیبایت برس حتی با کارای کوچیک مثل اصلاح و آبرسان و ضد آفتاب باعث میشه هم حال خودت بهتر بشه هم واقعا روی چهره خیلی تاثیر داره

از کسایی که این احساس رو بهت میدن دور باش

من رو قیافم خیلی حساس شدم این روزا این آنلاین شاپم خیلی کم پیش میاد به کسی بگه خوشگل ، دارم دغ میکنم

منم اینجوری بودم البته الآنم هستم ولی کمتر شده 

ببین من ی فامیل دارم 

بدون آرایش واقعا زشته..یچیز از زشت بدتر...البته با آرایش قشنگ نمیشه فقط قابل تحمل میشه 

بعد اعتماد بنفسش سر ب فلک کشیده

البته تو خیابون از دست مردا و پسرا عاصی میشم روزی ده تا میان میخان شماره بدن

اگر خوشگل و خوشتیپ نیستی پسرا چجوری میان.میگم باخودت مهربون باش دیگه

میدونم فکر کردم سن بلوغ باشی که رو صورت حساس هستناحتمالا یه نفر این فکر رو توی سر شما انداخته و بعدش ...

الان من ناراحتم چرا اون آنلاین شاپه اینهمه تعریف و تمجید تو استوری از اون دختره کرد ولی عکس منو فقط  استوری کرد نوشت رضایت مشتری 

خیلی خوشتیپم ولی خوشگل نمیدونم هسم یا نه شک دارم

اگر خواستی عکستو بذار قسم میخورم راستشو بگم

همه چیم خوبه همه چیم ولی خوشگل نیستم ابروهام پره چشام درشته ولی چرا هیشکی نمیگه خوشگلم چرا هیشکی نمی ...

نود در صد زیبایی ب چشم و ابروئه که، اینا ک گفتی عالیه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
2810