2777
2789
عنوان

از یع آنلاین شاپی یه دورس سفارش دادم بعد پوشیدم عکسمو براش فرستادم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست

منم از یکی وسیله گرفتم واسه همه مینویسه سفارش مشتری واسیه من نوشته بود سفارش دوست و مشتری عزیزم و یه استیکر خدا برکت بده روشم گذاشت من فقط دو ساله باهاش اشنا شدوم و وسیله میگیرم همین 

منم از یکی وسیله گرفتم واسه همه مینویسه سفارش مشتری واسیه من نوشته بود سفارش دوست و مشتری عزیزم و یه ...

بابا صورت فرق میکنه از چهره‌ی اون کلی تعریف کرده بود یه استیکر چشم نظر ام گذاشته بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان من ناراحتم چرا اون آنلاین شاپه اینهمه تعریف و تمجید تو استوری از اون دختره کرد ولی عکس منو فقط ...

شاید اونموقع حالش خوب بوده، حوصله داشته 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
آخرش بهم توپید نظرمو گفتم بعضی ها با خودشون هم مشکل دارن

نه واقعا هم بهم ثابت شده بختت قشنگ باشه نه چهره ات

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂