2777
2789
کتک خوردن منظور چیه؟؟؟هروز و هرماه ؟؟؟ زیاد ؟؟ اینک شوهرت ی بار بزنه تو سرت هم میشه کتک و دست بزن؟؟

منظورم دیدن صحنه دعوا و کتک زدن بود

قدیما زیاد...الان کمتر شده

نمیدونم.. ولی من به این اعتقاد رسیدم مرد نباید اصلا دست روی زنش بلند کنه

اولی رو ک زد بقیه هم میزنه... تجربه شخصی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطلاعات من پایینه واطلاعات شما بالا!!!!! من خودم ارشد روانشناسی ام این حرف های اون آقا رو کسی قبول م ...

روانشناسی چه ربطی به مذهب و دین داره؟

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
موندنتون کناره کسی ک دست روتون بلند میکنه رو شاید بتونم درک کنم میگم لابد جای رفتن ندارین بچه دارین ...

خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی.  و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشقته چی. ۱۰۰۰ بار کار عاشقانه کنه . با یکبار زدن تو سر میشه دست بزن ؟؟؟ واقعا برام سوال شد. خودمو میگم. 😔. ینی‌منم اعتماد بنفس ندارم ک موندم؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
به خاطر مشغله کتک بخوری وبری شبش ذرت بخوری...!!! این سبک زندگی شماست نه همه...نه که ماهم بایه سیلی ه ...

خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی.  و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشقته چی. ۱۰۰۰ بار کار عاشقانه کنه . با یکبار زدن تو سر میشه دست بزن ؟؟؟ واقعا برام سوال شد. خودمو میگم. 😔. ینی‌منم اعتماد بنفس ندارم ک موندم؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
من اگه پشتوانه داشتم به لحظه نمیموندم حرف مردم چیه آخه

خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی.  و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشقته چی. ۱۰۰۰ بار کار عاشقانه کنه . با یکبار زدن تو سر میشه دست بزن ؟؟؟ واقعا برام سوال شد. خودمو میگم. 😔. ینی‌من اعتماد بنفس ندارم ک موندم؟ باید برم؟؟ 

منظورم دیدن صحنه دعوا و کتک زدن بودقدیما زیاد...الان کمتر شدهنمیدونم.. ولی من به این اعتقاد رسیدم مر ...

خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی.  و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشقته چی. ۱۰۰۰ بار کار عاشقانه کنه . با یکبار زدن تو سر میشه دست بزن ؟؟؟ واقعا برام سوال شد. خودمو میگم. 😔. ینی‌منم اعتماد بنفس ندارم ک موندم؟ خب باید چیکار کنم

خب اگ فقط ی بار بوده باشه. بزنه تو سرت. چون بهش گفتی غلط کردی. و بعدش با کارهای دیگ ثابت کنه ک عاشق ...

نه بنظرم مشکلی نیست واقعا

عاشقته

الکی وسواس به خرج نده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه بنظرم مشکلی نیست واقعاعاشقتهالکی وسواس به خرج نده

واقعا؟؟ یا اینطور میگین ک الکی اروم شم. شوهرم دست بزن داره  یا با ی بار نمیشه بگی دست بزن

همون توی قرانم گفته شما میتونی چندهمسر بگیری اما به شرطی که عدالت رو بینشون رعایت کنی و بااجازه ی هم ...

خب خدا اینو نمیدونسته گلم؟

خب میگفته نه برای آیندگان برای بندگانی که در حال زندگی میکنن

واقعا؟؟ یا اینطور میگین ک الکی اروم شم. شوهرم دست بزن داره یا با ی بار نمیشه بگی دست بزن

اره بابا واقعا

مرد خوبیه همیشه پشتم بوده جلو خانوادش نمیزاره کوچکترین حرفی بهم بزنن هر چی بخوام نه نمیگه تمام هزین ...

اتفاقا یه بار موضوع این تاپیک بین دوستان ما مطرح شد یه خانومه بود تو یه کلاسی با هم آشنا شدیم بت اعتماد بنفس بود جوری که ما میگفتم این شوهرش میزنه😂 میگف تو خونه همه مدیریت کارها با خودم هس شوهرم همه جوره باهام همراهه میگف شوهرم بیاد خونه ترکیده غذا اماده نباشه گیر نمیده فقط رو یه چی خیلی حساسه جیغ و داد کردن میگف هر وقت من جیغ و داد میکنم نا خودآگاه میزنه چون خیلی رو ابرو بین همسایه ها حساسه اون میگف من خودم مدیریت میکنم البته خداییش ولوم صداش خیلی بالا بود موندم جیغ میزد دیگه چی میشد😑😅

شما هم ببین همسرت از چی عصبانی میشه سعی کن مدیریت کنی اگه بقیه اخلاقهای شوهرت خوبه نگاه به اینا نکن تا یه چی میشه میگن طلاق

2810