2777
2789
فک نکنم ربطی به دوس داشتن داشته باشه، شاید شرایط اینجور نشون میده. شاید شخصیت وابسته دارن، مهرطلب یا ...

دقیقا من مهرطلب و وابسته ام واینکه خانواده خوبی ندارم برگردم پیششون 

یجورایی مجبورم بمونم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مادرم فوت شدههمسرم و پدرم قهر هستن فقط پدرم توهین میشه بهشون ولی کاری از دستم بر نمیاد و منم رابط ...

ولش کن عزیزم هر چقدر بیشتر تعریف میکنی بیشتر اعصابم خورد میشه 

من خودم کارما هستم

2805

ندارم☺️

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

دوست داشتن که دیگه زوری نیس

من دیگه ب وضوحححح قلبم براش نمیتپه،نگرانش نمیشم

بود و نبودش برام اصلا مهم نیس

ولی بخاطر بچم بش نیاز دارم همییین

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
من که یه بارتودعوا چنان زخمی کردم باناخونام تایک ماه به سختی وضومیگرفت چون خیلی بدزد منم میخواستم ج ...

چون وضو میگرفته تهش دلت خنک شده

وگرنه شوهرمن ب هیچی معتقد نیس منو میکشت واقعا میکشت

من یبار فقط تو دعوا هلش دادم افتاد رو صندلی کمرش درد میکرد،یکم بیشتر دردش گرفت

چنان با مشت محکم زد تو فکم یه ماه بادرد فک شبا از خواب میپریدم

نفرینش نمیکنم،هرچیشم بشه ب ضررخودمه،سپردمش بخدا

بخاطر رضای خدا و بچه موندم و درواقع جاییم ندارم برم

واقعا چطور اجازه میدید دست روتون بلند کنند فردا پس فردا از این بدتر میرننتون نکنید لطفا چقدر زن ها ا ...

اجازه؟؟؟؟ فکر می کنی اجازه میگیرن؟؟؟؟وقتی می دونی که بخوای بری بچه رو ازت میگیره و سالی یه سکه مثل سگ میندازه جلوتر میتونی دفاع کنی از خودت؟ تو موقعیتش نبودید و نمی پونید

دلایلش مختلفهبعضیا چاره ای ندارن، جایی ندارن، حامی ندارن ، درآمد ندارن بعضیا به کتک عادت دارن قبلا خ ...

چقدر کامل گفتی  دقیقا 

من فقط برای اینکه حامی ندارم و درامد ندارم

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

اجازه؟؟؟؟ فکر می کنی اجازه میگیرن؟؟؟؟وقتی می دونی که بخوای بری بچه رو ازت میگیره و سالی یه سکه مثل س ...

عزیزم به هیچ عنوان قضاوت نکن من خودم دو سال طلاق گرفتم سن زیادی ام ندارم،برای خیانت اول طلاق گرفتم و هزاران دلیل دیگه،من خیلی کتک خوردم کتف دست راستم شکست فکم شکست چشم سمت چپم اسیب دید که الان عینک میرنم شماره چشمم چهاره،انگار نمیبینم هیچ جارو،من خیلی کتک خوردم،انقدر توی سرم ضربه میزد یه روز بیست دقیقه بیهوش افتاده بودم و قیافم سیاه شده بود،خدا ازشون نگذره،خداروشکر راحت شدم

ببین اونقدرام بی قانون و بی عدالت نیست جامعه بالاخره چیزی که حقته رو میگیری،حالا انشاالله طلاق نصیب هیچ احدی نشه ولی ادم یه ترس هم بده بد نیست 

تو تلویزیون دیدم که کارشناس مذهبی میگفت ، خودشم میگلت که به صلاح زنه. حتی اگه مثلا شوهرش ازش همبستری ...

😳😳😳 به صلاح زن هست که تحقیر بشه و بترسه؟؟؟؟؟؟ 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
2810