دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان ی تاپیک دیدم نوشته ک من پریودم بابام برام کاپ کبک خریده
من ی بار ک پریودی شدید با خون ریزی داشتم با اون بدن دردم گیر داده بود این بیار اون بیار منم میدام ی دفعه نوارم پر خون شد خواستم برم دستشویی گفتم ی دقیقه بیام خونمون جنگ ب پا کرد مامانمو زد مامانمم منو
بله بابات مقصر هست ولی نمیشه باباتو عوض کرد دیگه نسبت بهش بی اهمیت باشبخدا من بابام بهم گفته خودکشی ...
من امروز بیدار شدم براش صبحونه دادم آب هویج خواست اون ی-لیوان دادم پا شد ماشین قرص کرد گوشی یراداست زنگ زو این اون ور بعدش-گفت سگ تو رو میگیره؟ بمیرین ی-فش-بد
عزیزم دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده زودتر از اون خونه نجات پیداکنی دست مادرتم بگیری انقد موفق بشی پولدار بشی ازدواج خوب کنی همه ی این اتفاق ها این سال ها از یادت بره
فقط یه نکنه خودت مسئول تغییر زندگیت هستی هیچ کس و مقصر ندون از فردا برای زندگی بهترت تلاش کن درس بخون برو سراغ کار هدف پیدا کن زیاد تو خونه نباش تا نجات پیدا کنی
واقعا میفهمم،خیلی سخته تحمل کار بعضی باباهاهمیشه آشنامون میگه کاش میشد باباش جای بابای من مرده بودشا ...
خدا رحمت کنه ن این بمیره ب هیچ جام نبس
اخه میدونی هر وقت مسکل داشته باشم اون چند برابر میکنه منم دنبال آدم میگردم تو فامیل دوست و آشنا ک بعد میبینم کسی نیس نکبت با همه دعوا کرده کسی نیس باهاش حرف بزنم لعنت بهش