2777
2789
عنوان

بابام ی مردنیه کاش بمیره راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 83 پست
شوهر من صبح تا شب تو سرما داره سگ‌دو‌میزنه که بهترینا رو‌برای بچه هام و من فراهم کنه تا میخوام سفره ...

پس مشخصه اصلا حرف اسی رو درک نمیکنی و نمیفهمی

اره حتما اگه بچت اونجوری شد باید تیکه تیکه اش کنی چون اونم بابا داره کسی که توی نوجوونی و جوونی یک اتاق نداره، ماهی 20هزارتومن پول تو جیبی نداره، حق کار کردن و لباس پوشیدنش دست خودش نیست تازه منتم سرش بزارن و برینن تو اعصابش و زبونشون 3متر دراز باشه هم بابا داره

هیچــ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من صبح تا شب تو سرما داره سگ‌دو‌میزنه که بهترینا رو‌برای بچه هام و من فراهم کنه تا میخوام سفره ...

خودت میگی تلاس میکنه بچت راحت باسع این بیکار ه فقط میلنبونه

همخ جا الکی حرف در میاره ک من نتونم ازدواج کنم

شوهر شما میره بگه دخترم ناپاکه؟ بد اخلاق ؟ بی حیاس ؟ ولخرجه؟

کاربری دست دو نفر مهلا و دوستش
2805
پدر و مادر حرمت داره حتی بدترین هم باشن آرزوی مرگشو نکنید نمیدونید چقدر نبود پدر و مادر سختههمه ی ای ...

جمع کنید بابا از پدر مادر بت نسازید 

هر پدر مادری لایق احترام نیستن

اینم اضافه کنم که باید لباس کهنه های این و اون رو بپوشه و 9ماه سالو با گشنگی بخوابه

هیچــ
پس مشخصه اصلا حرف اسی رو درک نمیکنی و نمیفهمیاره حتما اگه بچت اونجوری شد باید تیکه تیکه اش کنی چون ا ...

الان چه ربطی داشت دقیقا !

مگه من پدر استارتر رو‌گفتم؟

من در مورد بچه های خودم نظر دادم علارغم این همه زحمت شوهرم زبون درازی کنن زبونشونو خودم میبرم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس مشخصه اصلا حرف اسی رو درک نمیکنی و نمیفهمیاره حتما اگه بچت اونجوری شد باید تیکه تیکه اش کنی چون ا ...

۲۰ هزار چیه؟ هزار هم نمیگیرم ازش حاضرم بمیرم از اون پول نخام کاش بمیره 

خودت میگی تلاس میکنه بچت راحت باسع این بیکار ه فقط میلنبونههمخ جا الکی حرف در میاره ک من نتونم ازدوا ...

نه جانم شما منظور منو‌نفهمیدی 

بعضیا هستن علارغم زحمت های پدرشون باز باباشونو نمیپسندن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ناراحتی و اگر ما کارتو و این تاپیک رو نقض کنیم ممکنه بدتر ناراحت شی و بهتره سعی کنی یه جوری کنا ...

حرف ؟ رفتم گفتم اعصابم ناراحته صدای تلوزیون زیاد نکن چند برابر کرد هم لامپ های خونه هم روشن کرد؟ کاش عرا بمیره واقعن ناراحت نمیشم 

الان چه ربطی داشت دقیقا !مگه من پدر استارتر رو‌گفتم؟من در مورد بچه های خودم نظر دادم علارغم این همه ...

بله ولی حرفتون بی ربط بود، نظر شما جایگاهش اینجا نبود چون برداشتی جز این نمیشد 

هیچــ
خدا بهت صبر بده عزیزم،مام یکی از این باباها داریم توآشناها،فقط مایه ننگ خانواده انکاری هم نمیشه کرد، ...

کاش-همین فردا بمیره حداقل چند روز مراسم داریم بعدش-تو آرامشیم خواب راحت زندگب اروم

2810