2777
2789
عنوان

بابام ی مردنیه کاش بمیره راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 83 پست
من هزارتارو دیدم پدر بد یا مرد بد تو‌ خونشون بوده ک فوت شدن .... الان زنو بچشون دارن نماز شکر میخونن ...

بابای من وقتی نامزد بودم یه بار سر افطاری ازش زولبیا خواستیم دعوا راه انداخت و هممونو زد بعدش افتاد به جون من یعنی بد مدل میزدا بعد که همسایه ها اومدن لباسشو از تنش دراورد رفت بیرون از اتاقم به همسایه ها گفت ببینید دختر داره منو میزنه ابرو ریزی شد بیا و ببین یا مثلا دندونم خراب بود نمیبرد درست کنه یواشکی میرفت برا خودشو درست میکرد به من میگفت پول ندارم برو شوهر پیدا کن اون ببرتت خلاصه خیلی اذیت کرد میرفت توی ظرفا جورابای عرقیشو میشست یا وسط غذا میرفت اخ تف میکرد تو سینک خلاصه خیلی اذیت کرد 

اما الان خیلی اوضاعش خرابه فکر کن هر روز باید منتظر مردن باشه یعنی بدترین عذاب دنیا رو داره میکشه و منم واقعا دارم باهاش عذاب میکشم خیلی پشیمونم ارزوی مرگشو میکردم خیلی 

ببر بابا صبح این تاپیکو پیدا کرده وراجی میکنه

باشه فهمیدیم شوهر تو خوبه🤣😂اقا اصن شوهر تو شاه ما فهمیدیم... حالا ببند...انقد چیپ و داغونی که اینجوری میای قضاوت میکنی تا شوهر عنتو بکنی تو چش ما😂خب ب عنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای من وقتی نامزد بودم یه بار سر افطاری ازش زولبیا خواستیم دعوا راه انداخت و هممونو زد بعدش افتاد ...

درسته عزیزم🥹امیدوارم مرد خوب بیاد تو زندگیت که همه چیز جبران بشه... اما بازم هیچکس جای هیچکس نیست که بدونه اون طرف چی میکشه

2805
چرا عزیزم

اوایل همه چی خوب بودا بعدش این مادرشوهرم و خواهر شوهرم با تلاشهای شبانه روزیشون جوری گند زدن به زندگیم که هیچ جوره درست بشو نیست الانم دارم دنبال کار میگردم اوضاع مالیم خوب بشه سریع طلاقمو میگیرم و میرم چون واقعا از دستشون دیگه نمیتونم ارامش داشته باشم 

اوایل همه چی خوب بودا بعدش این مادرشوهرم و خواهر شوهرم با تلاشهای شبانه روزیشون جوری گند زدن به زندگ ...

اخی🥹🤧حتما واسه نجات از بابات ازدواج کردی

خوب کاری میکنی عزیزم سر کار برو ... بعدشم سریع جدا شو چنتا بچه داری

اخی🥹🤧حتما واسه نجات از بابات ازدواج کردیخوب کاری میکنی عزیزم سر کار برو ... بعدشم سریع جدا شو چنتا ...

اوضاع شوهرم خوب بود هم دیگه رو هم واقعا دوست داشتیم مادرش به شوهرم گفت این خیلی ازت سرتره بذار من پدرشو دربیارم هوا برش نداره و شوهرمم بهش اجازه داد فکر کرد عین ادم باهام رفتار کنه من هوایی میشم 

دوتا بچه دارم حتی شده از اونا هم میگذرم اگر شرایط نگه داریشونو نداشته باشم چون جسمی که کلا نابود شدم اعصاب روانمم جوری داغون شده یواشکی قرص اعصاب میخورم بنظرم بچه هام به مادر مریض و روانی احتیاجی نداشته باشن