2777
2789
عنوان

میترسم بچه ی بعدیم پسر باشه🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 79 پست
من دوتا دختر دارم و یه پسر پسرم ۱۰ سالشه میگه منم داداش میخوام به طور جدی هم میگه جوری که با گریه م ...

اگر خیلی برات مهمه برو ای وی اف تعیین جنسیت..خودمم تو فکرشم😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ولی ب نظر من این ریسک بکن ی پسر با دو پسر فرقی نداره ولی ی درصد فکر کن دختر بشه عشق میکنی منم باهمین ...

عزیزم مطمئنم پسز میشه بعد اینکه خونواده شوهر من یدونه دختر ندارن نوه ها همگی پسر تعیین جنسیت هم با مرد و اینکه پسر منم فتوکپی پدرش شده سر سوزن بمن نرفته من دلم نمیخواد دختر دارم بشم شبیه شوهرم و خونوادش بشه برام مهمه شبیه من بشه که ژن اونا غالبه و خب دختر زیبایی میخواد بعد از سلامتی شوهرم و خونوادش چهره زیبا ندارن تعریف از خودم نمیکنم نه بخدا اصلااا ولی دو تا ریسک حاملگی من ریسک اول دختر نشه ریسک دوم دختر بشه و مثل پسرم کپی اونا بشه😁🤣از نظر من پسر زیبایی نمیخواد مهم نیست اول از همه سلامتی البته و در آخر  اینکه من واقعا توان حاملگی مجدد و ندارم نه حوصله نه اعصاب نه انرژی نمیتونم باز نقطه سر خط شروع کنم خدا گل دختر شما رو حفظ کنه دیگه خوشبحالت رفیق شفیق داری

شوارم میگه ای وی اف کنولی آخه آدم نابودمیشه

اگر میدونی سختته اصلا قبول نکن صرفا بخاطر حرف پسرت. یکم دیگه بزرگ بشه یادش میره اما تو میمونی و یه جسم و روح خسته از بچه داری. والله...

بچه داری وااقعا سخته 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من بچه ندارم از ترس زایمان😔

بعد از زایمان تازه میفهمی ترسی نداشت و بعد از اون تازه میفهمی سخت ترین کار دنیا مادر بودن و مادری کردنه🫠قشنگ ادم اب میشه تا بچه بزرگ شه ولی امیدو انگیزه پیدا میکنه..البته که قبلش باید صلاحیت تربیت و تامین مالی بچه اولویت باشه ولی بازم اگر همه ی اینا هم درست باشه خیلی سخته..منم طبق گفته روانشناس میگم یکی دیگه میخوام اونم ن الان

2810