2777
2789
عنوان

میترسم بچه ی بعدیم پسر باشه🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 79 پست
حالا میان کلی از مزایا و معایب و خواست خداوند میگن قبول کنید دختر داشتن یه چیز دیگه ست خیلی خوبه همد ...

ولی ب نظر من این ریسک بکن 

ی پسر با دو پسر فرقی نداره ولی ی درصد فکر کن دختر بشه عشق میکنی 

منم باهمین نیست حامله شدم دومی گفتم برای تنهایی پسرم ی برادر بیارم ی عروس و دو عروس فرق ندارن 😅ولی قربون خدا بشم لحظه ای که دکتر گفت دختر 

نمیتونم توصیف کنم حسشو🥹🥹🥹🥹

میشه از مامانت بپرسی حسش راجب به بچه بعدی من چیه

دعاتون میکنم🙏🏻♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
میتونی بگی دلیل بیقراری ها شبانه پسرم چیه؟

دیگه در اینحد نمیدونم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

میشه برا منم بگی بچه بعدی من چی میشه

پسر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من دوتا دختر دارم و یه پسر پسرم ۱۰ سالشه میگه منم داداش میخوام به طور جدی هم میگه جوری که با گریه م ...

بنظرم اهمیت نده اگه دختر شد چی بدددتر میخوره هم تو ذوق داداشش هم خودت هم همه و اون بچه ی بیگناه....

بنظرم اگر واقعا شرایطش رو نداری بیخیال شو. یچیزی گفته .... .من یه بچه دارم دختر. خییییلی دوست داشتم یه خواهر براش بیارم خودشم هی میگه اما نشستم خیییلی فکردم انگار واقعا شرایط جسمی وحتی روحیش رو ندارم چون فوووق العاده سخته . خییلی سخت. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
[QUOTE=361403803]پسر[/QUOTخدا از دهنت بشنوه بنظرت حست چند درصد درسته

والا اکثرن حسام درست از آب در میاد

میتونی بگی دلیل بیقراری ها شبانه پسرم چیه؟

شکمش رو گرم نگه دار و کمرش رو ماساژ بده

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
2810