2777
2789

مامانم رو مبل نشسته بود این بچه چایی دستش بود گذاشت رو دسته مبل ،موقع بازی دستش خورد چایی چپه شد رو پای مامانم(داغههه داااغ)

مامانم از پاش بخار میزد بالا انقد حادثه سریع بود هنوز نفهمیده بود چیشده 😂اینجوری بود😐

ما اینجوری😱😱

یهو گفتم مامان چایی ریخته رو پات!

یهو تازه خبردار شد گفت وااای وااای افتاد رو زمین بالانس زد رفت تا حموم  بره زیر اب سرد😂

بعد انقد هول کرده بود اون شیر ابو بالا پایین نمیکنن که باز شه 

،،،مامانم چپ و راست میکرد میگفت وااااای ابم قطع شده😐😂 بعد من رفتم اب سرد باز کردم دیدم داره خودشو میشوره میگم مامان چرا داری دوش میگیری پاتو بزار زیر اب سرد اون سوخته😐😂😂😂

منو ابجیم یعنی   سینه خیز رفتیم  از خنده  ،ناراحتم بودیما ولی خنده ول نمیکرد 😂

خودش دیگه اومد بیرون کلی خندید از کار خودش،😂

پماد برای سوختگی چی خوبه؟ 

هیدروکورتیزون و کلوتریمازول و ان ان و اینارو دارم

واای خیلی بده سوختگی با آب جوش منم دقیقا همینجوری شدم آبجوش برگشت رو دستم تا چندثانیه اول هیچی نفهمیدم بعداز چندثانیه قشنگ حس میکردم گوشت دستم از داخل داره میسوزه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.