2777
2789
عنوان

از شوهرم میترسم

809 بازدید | 44 پست

شوهرم نمی تونم اصن باهاش حرف بزنم همش بیرونه یا مشغول اینور اونورهه یا باخانوادشه یا سرکاره میاد خسته می‌خوابه وقتی میرم نزدیکش داد و بیداد که منو بزار تنها یکم خلوت کنم بهش میگم بزار باهات درد دل کنم بم میگه من راضیم بری با مادرت درد دل کنی ی بارم گذاشت من با دوستش درد کنم بهم میگه من بهت و دوستم اعتماد دارم 

منم با دوستش درد دل کردم و بعد کم کم متوجه شدم که نه این آقا نباید باهاش حرف بزنم نامحرمه آخر گرفتم بلاکش کردم که چند دفعه بهم گفت چرا باهاش حرف نمی زنی 

اما غرض از یکبار محبت دیدن از شوهرم وقتیم شروع میکنم منو حتی میزنه تهدید می‌کنه به طلاق و خیلی چیزا بشدت هم سرده خیلی التماسش میکنم برا محبت اما هیچ تاثیری نداره و میاد منو هم در حد کتک دعوا می‌کنه 

نمی تونم به خانوادم بگم اگه بگم خیلی مشکلاتم بدتر بدتر میشه هیچ پولی هم ندارم هیچ 

مادرمم نمی تونم بهش بگم 

اومدم اینجا کمی درد دل کنم آخه شوهرم خوابه و دلم بجور گرفته بود گفتم بیام درد دل کنم باتون

ترسم ازش اینکه اگه ی حرف بزنم چشاش قرمزززز می‌کنه و کاری می‌کنه که اشهدم‌و بگم 

دلم نمی‌خواهد مادرم بفهمه خیلی ناراحت میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرزهای بی حیایی رو جابجا کرده شوهرت.ریشه این اخلاق ش از کجا بود؟چه اتفاقات ی افتاد؟یهو که کسی اینطور نمیشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
شما خودت هم مقصري رفتي با اون يارو درددل كردي؟ اصلا درد و دل چه فايده اي داره؟برو مسجد برو پارك بشين ...

خر شدم خواهر متوجه نشدم چی کردم 

همش اصرار می‌کرد برو برو بعدم نیومد پیام‌آور میخوند الاغ 

مشکل ماها اینه که دوست نداریم حصارها رو بشکنیم چون میترسیم با واقعیتها روبرو شویم.تا کی میخواهید روح خود را فریب دهید حق زن محبت دیدن هست و ازدواج کردید سایر نیازهای بدنتون هم تامین بشه.نترسید بخدا توکل کنید.اکه بچه ندارید بفکر یک زندگی جدید باشید اگر این زندگی شما را تنهاتر کرده و هرگز تا عمر دارید نمیتوانید این شرایط رو تحمل کنید بفکر زندگی جدید باشید والا سالها بعد مرده متحرک با بیماریهای روانی زیاد خواهید بود

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
2810