2777
2789

سلام دوستان. 

میخاستم بدونم حق و حقوق زنان از همه نظر توی رابطه چیه به طور قانونی و شرعی چیه؟ مثلا از نظر بیرون رفتن یا کتک خوردن یا پول تو جیبی یا سره کار رفتن...؟ خواهشا اگر کسی هست یا هر چی در رابطه حقوق بانوان میدونید بگید واقعا داره زندگیم با ندونستن حقوقم متلاشی میشه میدونید کجا باید راهنمایی بگیرم مثل مشاوره رایگان؟ جدا شدن به صورت توافقی یا غیر توافقی...؟؟؟ همه ی اینا رو میخام بدونم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرکار رفتن که اگه حق اشتغال رو نگرفته باشی شوهرتون می تونن از لحاظ قانونی اجازه ندن که بری 

درمورد زدن هم من یکی از نزدیکام شوهرش تو دعواشون دستش رو شکست بعد رفت پزشکی قانونی گفتن که باید سه بار شکسته باشه شوهرت جایی از بدنت رو و تو داشته باشی اون فرم مربوطه از پزشکی قانونی رو تا بتونی شکایت کنی ازش شاید الان عوض شده نمی دونم این جریانی که من میگم برای سه سال پیش هستش

بیرون رفتن اگه خارج از عرف نباشه اشکال نداره در غیر اینصورت باید با اجازه ی مرد باشه

کتک زدن زن توسط مرد جایز نیست و زن میتونه شکایت و به پزشکی قانونی مراجعه کنه

نفقه ی زن برعهده ی مرد هست

زن میتونه بره سرکار البته با اجازه و رضایت مرد و در رابطه با حقوقش اختیار تام داره 

سرکار رفتن که اگه حق اشتغال رو نگرفته باشی شوهرتون می تونن از لحاظ قانونی اجازه ندن که بری درمورد زد ...

پناه بر خدا که همه چی تو مملکت ما به نفع مردا. سرمو شکسته نشد پرونده تشکیل بدم 

بیرون رفتن اگه خارج از عرف نباشه اشکال نداره در غیر اینصورت باید با اجازه ی مرد باشهکتک زدن زن توسط ...

همش میفهمه که وقتی میزنه نمیزاره جایی برم.