2777
2789

توروخدا نگین ناشکری نکن و اینا..از بچگی دوست داشتم یه دختر داشته باشم..مادرم یه حس ششمی قویه و یک بار هم نشده حسش اشتباه بگه..برای بچه ی اولم گفت پسر میشه..حتی وقتی خونه هستیم میگه فلانی همش تو نظرمه و میبینی در خونه رو میزنه..خلاصه عجیب و غریب حس ششمش قویه..اینم گفت بچه ی بعدیت هم پسره ولی من دختر میخوام چه کنم؟🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

بچه یا دختره یا پسر

یک احتمال ساده نشون میده که مادرشما ۵۰ درصد میتونه درست بگه و این دوتا بچه دوتا احتمال جدا هستن که هیچ ربطی نه به شما و نه به مادرتون ندارن‌

برمیگرده به خواست خدا و شوهرتون

رژیم های غذایی و خاص هم وجود داره

البته هیچوقت واسه جنسیت بچه دار نشین، بچه ناصالح با جنسیت مد نظر خوبه یا یک بچه سالم و صالح با هر جنسیتی؟

بچه یا دختره یا پسریک احتمال ساده نشون میده که مادرشما ۵۰ درصد میتونه درست بگه و این دوتا بچه دوتا ا ...

شما درست میگی ولی چون خودم هم دو تا داداش دارم همیشه کمبود یه خواهر یا دختر رو پیشم داشتم ..مادر من هم خواهر داره هم دختر..هر دوتاش مونس و هم صحبتش..دختر ذاتا درک بالایی داره اروم تره..پسر من بشدتتتت شر و شیطونه..الان که فکرشو میکنم یه دختر اروم میخوام🥲😅

من خودم قبل ازدواجم میدونستم بچه اولم پسره باردار شدم روز اول انگار میدونستم و حتی وقتی جنسیتو گفت برام هیجان انگیز نبود و برای دومی میدونستم قراره دختر باشع ولی دیگع نمیتونم بچه دار شم😞

2810