2777
2789
عنوان

بیایید از معجزه های زندگیتون بگید

88 بازدید | 10 پست

دلم خیلی گرفته بیاید بهم دلداری بدید 

خستم حال روحیم خوب نییس

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

اره راست میگی عجیب جواب میده من که هروقت گره بکارم بیفته برای امام زمان ۱۰۰ تا صلوات نذر میکنم و اقارو واسطه قرار میدم تا پیس خدا برام دعا کنه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم معجزه اس یانه پنج سال خاطرخواه کسی بودم که خودموبراش میکشتم هیچ خواستگاری روراه نمیدادم نزدیک عقدمون یهوویی متوجه شدم اون ادم معتادتواون پنج سال خیلی چیزاروازدست دادم چه مالی چه تحصیلی چه موقعیت ازدواج ولی خدا بهم رحم کرد

گاهی انسانم آرزوست
2805

یک اتفاق بد توزندگیم افتاده بود خیلی افسرده ونالون بودم ۱۳ کیلو وزن کم کرده بودم رفتم مشهد مثل دیوونه هاتوحرم راه میرفتم در ودیوار حرم رو واسطه میکردم پیش امام رضا امام رضارو به خاک پای زائرهاش قسم میدادم همینکه برگشتم تو مسیر برگشت مشکلم حل شد

یکدفعه هم باخونواده ام بحثم شددبیرستان بودم رفتم خودموبندازم تودریا ومیدونستم کجاش عمیق بافرم مدرسه وکیفم رفتم دوتاپسر جوون اونجانشسته بودن منم تابلونکردم منتظرفرصت بودم که خودموبندازم دیدم یکیشون گفت ببین خودتوبندازی مانجاتت میدیم گفتم به شماربطی نداره زندگی خودمه ساعت ده صبح من رفته بودم خداشاهد تاغروب ایستادم نه حرفی بینمون ردوبدل شد نه چیزی اون دوتاهم حتی نرفتن ناهاربخورن وحواسشون به من بودچندین سال گذشته اصلا یادم نمیاد دعوامون سرچی بود ولی همیشه برااون دوجوون دعای خیرمیکنم اگه نبودن الانم من نبودم

گاهی انسانم آرزوست
یک اتفاق بد توزندگیم افتاده بود خیلی افسرده ونالون بودم ۱۳ کیلو وزن کم کرده بودم رفتم مشهد مثل دیوون ...

امام رضا

چراانقد مهربونه 😭😭چراانقد با محبته 

اصن عجیب خوبه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
امام رضاچراانقد مهربونه 😭😭چراانقد با محبته اصن عجیب خوبه

اره بیخود نیس اسمش امام رئوفه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ازمون مهمی رودادم وباشوهرم چندوقت پیش کارای رفتن به مشهدوانجام دادیم جوری شدکه موقع اعلام نتایج مشهد بودیم بماندکه چقدر التماس میکردم قبول بشم وموقعی که شوهرم توگوشی داشت چک میکرددقیق روبه ضریح توحیاط امام رضابودم وبه معنای واقعی داشتم غش میکردم نتایج ودیدگفت ردشدی دلم شکست رفتم حرم کلی گله وکه اره باهات قهرم وتوعمرم یه چیزی ازت خواستم ودیگه نمیام مشهد وخیلی دلم شکسته بود گفتم منکه رفتم بادل شکسته ولی یادم نمیره که کمکم نکردی نتیجه اموکه زدن درحد نیم نمره ردشده بودم واین بیشتردلمواتیش میزد نشستم دوباره خوندن وخودموحسابی باخته بودم ازمون ودادم یه روز خواب بودم خداشاهد دیدم توحرم امام رضا هستم ودارم میرم سمت ضریح یهوپاشدم دیدم همون لحظه  شوهرم گوشی تودستش داره نگام میکنه گفت قبول شدی خیلی خجالت کشیدم ازامام رضا الانم اشکام اومدپایین این ماه دوباره میخوام برم مشهد وبگم منوببخش

گاهی انسانم آرزوست