2777
2789
عنوان

یه پسره

141 بازدید | 20 پست

خیلی اتفاقی وارد یه گروه فضای مجازی شدم نزدیک یک ماهه، یه پسره همش مزه میریزه و مدام سوال الکی ازم میپرسه منم گاهی جوابشو میدم و اونم کسی بهم تیکه میندازه یا چیزی میگه طرفمو میگیره طرف ظاهرا اوضاع مالی خوبی داره و خیلی دخترا دور و ورش میپلکن قبلا همین پسره یبار اومد پی ویم من دیر پیامشو دیدم سریع پاک کردو دیگه بهم پیام نداد منم چیزی نگفتم ، یه دختره تو گروهه انگار خیلی باهم رابطشون خوب و نزدیکه ولی یجوری رفتار میکنن انگار تو پی وی با هم حرف نمیزنن ، امشب گروه پاک شد سریع پسره بهم پیام داد واسه تو هم پاک شده؟ گفتم اره و شروع کرد حرف زدن اخرای چتش اسم اون دختررو اورد که داشتن با هم چت میکردن ، اصلا خوشم نیومد از این رفتارش وقتی از اون دختره پرسیده میدونه گروه واسه همه خرابع چرا اومد پی وی منم؟؟؟ خیلی بهم برخورده چجوری نامحسوس حال پسررو بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فک کردی تعهد داری بهت که با کسی چت نکنه؟

طرف رفته مسافرت دم دیقه از زمین و اسمان واسم فیلم میفرسته میگه ببین اصلا هم بی ادبی نکرده تا حالا یا حرف نامربوطی بهم بزنه واسه همین روم نمیشه مستقیم حالشو بگیرم یا بگم دیگه بهم پیام نده ، نمیدونم چجوری غیر مستقیم راهمو کج کنم ضایع هم نباشه

چه بچگونه زیر ۱۶ سال هستین؟گروه و چت و این حرفا برات زندگی نمیشه

نه عزیزم طرف ۲۸ سالشه و کار و شغل و این چیزاشم عالیه همه چیشم واضح و شفافه محل کار و سکونتش منم ۲۷ سالمه ، گروه بچه بازی هم نیست گروه مربوط به نقد کتاب و این چیزاس

این آدم اینقدر توی زندگیت نیست که اینقدر فکرتو مشغول کرده . بهترش شکل ضایع کردنش  نسبت بهش بیخیال شدن هست . شما بدترین فحش هم بهش بدی اون شارژ میشه.  

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

طرف رفته مسافرت دم دیقه از زمین و اسمان واسم فیلم میفرسته میگه ببین اصلا هم بی ادبی نکرده تا حالا یا ...

کلا ارتباط دیگه برقرار نکن تمام

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

این آدم اینقدر توی زندگیت نیست که اینقدر فکرتو مشغول کرده . بهترش شکل ضایع کردنش نسبت بهش بیخیال شد ...

نه فحش که اصلا در شأن من نیست راستش خودم ناراحت شدم ازش اون کار خاصی هم نکرده ولی خیلی کارش حس بدی داشت دوس دارم حالشو بگیرم  

نه فحش که اصلا در شأن من نیست راستش خودم ناراحت شدم ازش اون کار خاصی هم نکرده ولی خیلی کارش حس بدی د ...

دارم میگم هر عکس‌العملی که نشون بدی اون شارژ میشه ، بهترین حالگیری اینه که بی‌محلی کنی و جواب ندی . این نشونه بی علاقگی کامل  شما نسبت بهش هست . اگرم بهش علاقه داری خب دیگه فرق میکنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

حست چی میگه به نظرت دنبال چیه ازدواج یا ....

اشنایی زیادی با هم نداریم که اصلا تا حالا هم چت نکرده بودیم باهم ولی همش تو گروه منو تگ میکنه و نظر میخواد درمورد کاراش یا میگه ببین اومدم فلان جا نظر بده دو روزه اصلا گروه نرفتم  و جوابشو ندادم امروز یهو خراب شد پیام داد چرا اینجوری شده کاملا مشخص بود دنبال بهونه واسه پی وی اومدن بود ولی تهش گفت اره فلان دختر اینو گفته خیلی ناراحت شدم

2810