2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
تقریبا شرایطت مث منه... من 31 و نیمم... اتفاقا من و همسرمم کم کم میخاییم به فکر باشیم... هرچند من خی ...

میتونیم تخمک هم فریز کنیم .

ولی در کل کلافه هستم و از دست این حرفاشون 

و اینکه خودشون بچه دارن و حس میکنن عاقلن و علامه دهر 

و به من نگاه عاقل اندر سفیه دارن 

یه مدت مادرشوهر و خواهرشوهرام و خونواده شوهر خواهرشوهرام تو هر مجلسی میشینیم میگن کلافم کردن اصلا نم ...

ولشون کن بابا فکر میکنن تواین اوضاع اقتصاد بچه اوردن به این راحتیه کلی خرج داره 

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن منو میشونن وسط مجلس و هی میگن بچه بیار چند نفری باهم

ب بهونه ای چیزی ترک کن اونجارو وسط حرفشون...اهمیت نده... با ی لبخند بگو انشاله هرچی خدا بخاد دیگه حرفط نزن

من کلا از اول تو جمعای شلوغ نمیرفتم.. خودمو تو چشم نمیکنم.. کلا اخلاقم از اول اینجوری بود

ولشون کن بابا فکر میکنن تواین اوضاع اقتصاد بچه اوردن به این راحتیه کلی خرج داره

خودشون از وضع اقتصادی همش مینالن 

نمیدونم چرا به من اصرار میکنن .اصلا نمیفهمم به کسی چه ؟ 

2805
میتونیم تخمک هم فریز کنیم .ولی در کل کلافه هستم و از دست این حرفاشون و اینکه خودشون بچه دارن و حس می ...

دفت کنی بچه هاشون همشون بی ادب و آتیش بسوزونن چون آدم فزول که نمیتونه بچه تربیت کته😄

اره خانواده شوهرم هستن و حتی خانواده شوهر خواهرشوهرامم دیگه میگن همینو میگم بهشون ولی علنا خواهرشوهر ...

بگو اون دیگه از سیاست داداشت هست که اینجوری فکر میکنید میخواد بهش گیر ندین ولی من خواهش میکنم که باهاش حرف بزنید شکا بهش بگین حرفای منو که نشنیده میگیره شاید با حرف شما راضی بشه(مظلوم نمایی کن) 

به شوهرت هم بسپر وقتی حرف بچه رو بهم میزنن عصبی میشم یه موقع بد جواب خانوادت رو میدم خدایی نکرده ناراحتی پیش میاد الان انداختم گردن تو چون برادرشونی هرچی بگی به دل نمیگیرن خودت جوابشونو بده یا حتی جواب هم نمی‌دی سکوت بکن و بگو از این حرفا بدم میاد خودم میدونم کی وقتشه نه شما( همش بنداز گردن شوهرت اصلا گردن نگیر)

دفت کنی بچه هاشون همشون بی ادب و آتیش بسوزونن چون آدم فزول که نمیتونه بچه تربیت کته😄

آخه بچه های خودشونو خیلی عاقل و پروفسور میدونن بخدااا

من تعجب میکنم دهنم باز میمونه

خودشون از وضع اقتصادی همش مینالن نمیدونم چرا به من اصرار میکنن .اصلا نمیفهمم به کسی چه ؟

بی عقلن دیگه هروقت بازم گفتن جمعشون ترک کن یا به شوهرت بگو که به خانوادش بگه که در این باره تورو تحت فشار نذارن

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

بگو اون دیگه از سیاست داداشت هست که اینجوری فکر میکنید میخواد بهش گیر ندین ولی من خواهش میکنم که باه ...

همینکارو باید بکنم شوهر بنده خدای منم مثل منه اگرچه ذاتا بچه دارشدنو دوس داره ولی به خاطر شرایط جامعه میترسه. 

هرچند من ذاتا بچه دوس ندارم 

بی عقلن دیگه هروقت بازم گفتن جمعشون ترک کن یا به شوهرت بگو که به خانوادش بگه که در این باره تورو تحت ...

شوهرم بگه مادرش باهاش قهر میکنه خخخخ بعد سیس بد شدن حالشو میگیره که تک پسرم به من چشم درشتی کرد . چند بار قبلا سابقه داشته