2777
2789
عنوان

این قضیه خرابا شانس دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 44 پست
نمیدونم چ مرگمه انوار طلسم شدن دهنم بسته هست چه ولی ب سرم بریزم میدونی بیشتر ازین میسوزم بی زبون نیس ...

منم اینطورم گاهی حق باهامه تو دعوا ولی بازم چیزی نمیگم طرف ناراحت نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقاااا مشکل همینه

اصلا نمیدونم الان بگم تو خوب باش خوب سر راحت میاد یا بگم برو عین دخترای زرنگ و سلیطه باش 

اصلا نمیشه فهمید کار و حساب کتاب این دنیا رو چ حسابیه فقط یه چیزی هست به اسم شانس ک برای همووون وجود داره اما باید ببینی شانست تو زندگی تو چ زمینه ای بوده یمی خانواده خوب دارهذشوهرش بده 

یکی شوهرش خوبه خانوادش بدن

یکی مریضه پولداره یمیرسالمه بی پوله یکی بچه میخواد نداره یکی نمیخواد حامله میشه سقط میکنه... 

اصلا وحشتناک عجیبه این دنیا 

پایه این ذنیا بگم رو عدالته یا نا عدالتی نمیدونم واقعا موندم خودم انا بنظرم این دنیارو کسی بزده ک زر ...

دیگه شرایط هرچی هست همینه . 

به نظرم کسی برده که زندگی و خیلی جدی نمیگیره ، ولی تلاشش و واسه زندگی میکنه .شانس خیلی دخیله. ولی من میگم هرچی آدم بیشتر تلاش کنه و بیشتر بخواد شانسشم بیشتر میشه .

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

2805
منم اینطورم گاهی حق باهامه تو دعوا ولی بازم چیزی نمیگم طرف ناراحت نشه

باید چیکار کنیم؟ 

من خیلی بدم میاد اگا طرفم غریب باشه یا گذری باشه میشورمش جوابشو میدم 

اما طرف اشنا باشه یا هرچی همش میگم جوابشو بدم چی میشه مثلا ممکنه دوستی تموم بشه چون دوست ندارم دیگه بجز اون ساکت موندم یا راجب صاحبخونم ک ترسیدم سال دیگه اذیت کنه و اون بارها خوردم کرد و تحقیر شدم علنا اما لال موندم حالا میگه این تو سریخوره این رفتار اشتباهه باید جواب بدن و وامنش نشون بدم اما همیشه نباید این وامنش با پرخاش همراه باشه گاهی باید محترمانه و در چهار جوب باشه و از حقم دفاع کنم 

بعد ازدواج دیگه میخواست چیکار کنه ، حین خواستگاری خیانت کرده 😕😄آره دیگه اونم نقطه مقابلش آدم تنها ...

یعنی آنقدر التماس کرد سنگ بود آب میشد مادرش دلم سوخت بیشتر تا خودش بعد خودش میدید من ظاهرم خب خیلی امروزی تره تازه من اعتماد به نفسم خیلی پایینه تازه تراپیست شروع کردم ولی این دیگه انقد واضحه الان عکس بزارم همه میگن خاک تو سرت. بعد جدید نبود که چندساله یعنی باورم نمیشد فهمیدم همین این انقد خوب و محترمانه برخورد کردم با مامانش و خودش همیننننن این ک نمی‌دونم چرا قلبم اینجوریه دلم سوخت دلم خواست فرصت بدم بعد مچشو گرفتم😐 دخترا هرکس بیاد خواستگاری حتی چندسال صبرکنه هم اعتباری نیست حواستون باشه

آیدا هستم 
یعنی آنقدر التماس کرد سنگ بود آب میشد مادرش دلم سوخت بیشتر تا خودش بعد خودش میدید من ظاهرم خب خیلی ا ...

حتی دلت سوخت واسش ، ما دخترا خیلی دلرحمیم،  تورو دروایسی ازدواجم میکنیم.

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

باید چیکار کنیم؟ من خیلی بدم میاد اگا طرفم غریب باشه یا گذری باشه میشورمش جوابشو میدم اما طرف اشنا ب ...

هیچی باید بیخیال باشی و دعوا کنی باهاشون و نذاری تحقیرت کنه کسی

حتی دلت سوخت واسش ، ما دخترا خیلی دلرحمیم، تورو دروایسی ازدواجم میکنیم.

یعنی یه پسر چند سال پیگیر بوده باز خودش خیانت کرده

اصلا نمیتونم حضم کنم  اونی که باید خیانت میکرد قاعدتاً باید من بودم ولی واقعا بعضیا خیلی خراب ذاتن 

دقیقا دختر خوب من میگم زیاده از پسر خوب ک زیادتررره

آیدا هستم 
2810