2777
2789
عنوان

این قضیه خرابا شانس دارن

204 بازدید | 44 پست

انگار جدیه واقعا دیدین ؟

هر موقع نگاه کردم اهل بازی دادن پسر مردم نبودم خیانت کار نیستم مستقل بودم خانواده رو همیشه درک کردم و اصلا ملاکم پول و قیافه خاصی نبوده ظاهر بین نیستم ولی خواستگاری که هیچی نداشت حتی ظاهری هزار پله بالا بودم. من به حرمت مامانش ک میومد میرفت باهاش حرف میزدم آروم آروم ببینم چرا مامان بیچاره اش رو الکی می‌فرسته و خانواده من راضی نیستن بعد خیانت کرد 😑/: حالا اهل کندن ازش بودم یا بی احترامی کرده بودم ب مامانش تاج سرش بودم

آیدا هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها همه خانومایی که روابط آزاد دارن ، به رفاه و ازدواج خوب نمیرسن .خیلی‌هاشون صدرصد آسیب می‌بینن،اونایی که میگید باهوش هم هستن،  از مثلا ۵۰ تا رابطه ش هم درس گرفته ، هم قلق مردارو بلده ، به نظرم هم ، همچین این سبک زندگی واسش بدون خطر و شکست و تجربه خیلی چیزای بد نبوده .

در اینکه مردا هم جذب زنی میشن که همیشه احتمال رفتنش هست هم شکی نیست 

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

2805
بچه ها همه خانومایی که روابط آزاد دارن ، به رفاه و ازدواج خوب نمیرسن .خیلی‌هاشون صدرصد آسیب می‌بینن، ...

مردا کلا عجیب غریبن یعنی خواستگار خیانت کار خیلیه😂

آخه چرا ملاکا عوض شده بد شده 

درست میگی قطعا هزارتا سختی کشیدن زرنگ شدن ولی ماهایی ک سالم موندیم هم خیلی جاها درد و سختی داشتیم نیاز به کسی داشتیم ولی تنها موندیم

آیدا هستم 
مردا کلا عجیب غریبن یعنی خواستگار خیانت کار خیلیه😂آخه چرا ملاکا عوض شده بد شده درست میگی قطعا هزارت ...

پایه این ذنیا بگم رو عدالته یا نا عدالتی نمیدونم واقعا موندم خودم انا بنظرم این دنیارو کسی بزده ک زرنگه و خوش نیته بازم استثنا داره کلا هیچ چیز مطلقی نیست تو این دنیا 

مردا کلا عجیب غریبن یعنی خواستگار خیانت کار خیلیه😂آخه چرا ملاکا عوض شده بد شده درست میگی قطعا هزارت ...

بعد ازدواج دیگه میخواست چیکار کنه ، حین خواستگاری خیانت کرده 😕😄

آره دیگه اونم نقطه مقابلش آدم تنها میمونه،  دیده نمیشه ، ولی خب خیلی دردسرا هم پیش نمیاد .

ولی اون دختر زرنگا که خودشونم خراب نمیکنن اما به موفقیت میرسن 😄👍

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

درک میکنم منم گاهی اینطورم

نمیدونم چ مرگمه انوار طلسم شدن دهنم بسته هست چه ولی ب سرم بریزم میدونی بیشتر ازین میسوزم بی زبون نیستم بقیه میگن خیلی زبون داری اما برعمس لال میشم مثلا پیش دوستم برای اینمه دوستی خراب نشه یا تنش نشه یا پیش صاحبخونه برای اینکه میترسم سال دیگه اذیت نکنه اما باید برینم ب طرف بره تموم شه بتید این ترسو بذارم کنار چون هزار برابر خودمو زجر میدم بعدش

2810