2777
2789
عنوان

کار در خانه

141 بازدید | 4 پست

سلام. تو خونه با گوشی آیا ماری هست که انجام بدم. به خاطر بچه کوچیک تو خونه هستم.  دوست دارم یک درآمدی داشته باشم. بتونم نیازهای خودمو برآورده کنم  هنر بلد نیستم.  بعضیا میگن با گوشی میخواستم بدونم کسی هست 

سلام عزیزم خوبی؟ حال روحیت بهتره انشالله؟ دختراتون داداش دار شدن حتمااا خیلی خوشحالن😍😍🥰 اسم گل پسر رو چی گذاشتین بسلامتی البته اگه دوس دارین بگین

انشالله مشکلات مالی هم حل بشه نیازی به کار کردن نداشته باشید

سلام عزیزم خوبی؟ حال روحیت بهتره انشالله؟ دختراتون داداش دار شدن حتمااا خیلی خوشحالن😍😍🥰 اسم گل پس ...

اره خوبن. اون روزا گذشت. وای زخم زبونای اطرافیان. که ای چه طوری اداره کنید تک فرزندی بهتره ادمو افسرده می‌کنه و نگران 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوبن. اون روزا گذشت. وای زخم زبونای اطرافیان. که ای چه طوری اداره کنید تک فرزندی بهتره ادمو افسر ...

اتفاقا یه خانمی هم داشت میگفت من یدونه بچه دارم و دیگه باردار نشدم اطرافیان مدام بهم میگن برو دنبال درمان تک فرزندی خوب نیست، اونم اینجوری اذیت میکنن!

بالاخره یه چیزی پیدا میکنن واسه حرف زدن

2805