هر موقع نگاه کردم اهل بازی دادن پسر مردم نبودم خیانت کار نیستم مستقل بودم خانواده رو همیشه درک کردم و اصلا ملاکم پول و قیافه خاصی نبوده ظاهر بین نیستم ولی خواستگاری که هیچی نداشت حتی ظاهری هزار پله بالا بودم. من به حرمت مامانش ک میومد میرفت باهاش حرف میزدم آروم آروم ببینم چرا مامان بیچاره اش رو الکی میفرسته و خانواده من راضی نیستن بعد خیانت کرد 😑/: حالا اهل کندن ازش بودم یا بی احترامی کرده بودم ب مامانش تاج سرش بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها همه خانومایی که روابط آزاد دارن ، به رفاه و ازدواج خوب نمیرسن .خیلیهاشون صدرصد آسیب میبینن،اونایی که میگید باهوش هم هستن، از مثلا ۵۰ تا رابطه ش هم درس گرفته ، هم قلق مردارو بلده ، به نظرم هم ، همچین این سبک زندگی واسش بدون خطر و شکست و تجربه خیلی چیزای بد نبوده .
در اینکه مردا هم جذب زنی میشن که همیشه احتمال رفتنش هست هم شکی نیست
مردا کلا عجیب غریبن یعنی خواستگار خیانت کار خیلیه😂آخه چرا ملاکا عوض شده بد شده درست میگی قطعا هزارت ...
پایه این ذنیا بگم رو عدالته یا نا عدالتی نمیدونم واقعا موندم خودم انا بنظرم این دنیارو کسی بزده ک زرنگه و خوش نیته بازم استثنا داره کلا هیچ چیز مطلقی نیست تو این دنیا
نمیدونم چ مرگمه انوار طلسم شدن دهنم بسته هست چه ولی ب سرم بریزم میدونی بیشتر ازین میسوزم بی زبون نیستم بقیه میگن خیلی زبون داری اما برعمس لال میشم مثلا پیش دوستم برای اینمه دوستی خراب نشه یا تنش نشه یا پیش صاحبخونه برای اینکه میترسم سال دیگه اذیت نکنه اما باید برینم ب طرف بره تموم شه بتید این ترسو بذارم کنار چون هزار برابر خودمو زجر میدم بعدش