2777
2789
عنوان

حرفای خواستگار

587 بازدید | 59 پست

2 سال اختلاف سنی داریم. من 37. ایشون 39. کسی که معرفی کرده بود گفت خیلی پسر سنگین و متینیه ولی به نظر من جلف بود. هر دو هم مثلا مذهبی هستیم. پسره گفت اول تلفنی حرف بزنیم بعد حضوری بیایم. وقتی تماس گرفت از همون اول گفت عاطفه خانم. وسط حرفاش چند بار گفت جانم. بعدم مثل بچه ها با من رفتار میکرد. مثلا من گفتم دوست داشتم برم فلان جا اما مشغله نزاشت. یهو گفت خودم میبرمت. یا گفتم برادرم عقد کرده س گفت انشاالله قسمت من و شما. یا اینکه گفت قول بده بعد ازدواج فلان کارو بکنی. آخر تماس گفت به پدر و مادر سلام برسون و مواظب خودت باش فدات شم. من هنگ کرده بودم سریع گفتم خدانگهدار. هی میخوام جواب رد بدم خانوادم میگن عجله نکن.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

کجاش جلف بود 

فقط فداتشمش نمیگفت بهتر بود ک مثلا خاسته دلبری کنه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش جلف بود فقط فداتشمش نمیگفت بهتر بود ک مثلا خاسته دلبری کنه

آخه ما مثلا خیلی مذهبی هستیم. فدات شم چیه این وسط. یا هر دیقه جانم جانم گفتن

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2805
خب حضوری ببینش عزیزم شما یه دختر ۱۴ساله نیستی خوب رو از بد تشخیص می‌دین یکبار حضوری دیدن ارزششو داره

خیلی زبون میریزه. میترسم خام حرفاش بشم. 

من سنم خیلی کمتری ولی منم حس خوب نگرفتم.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

حالا اگه بی ادبانه یا خشک برخورد میکرد دوست داشتی؟ اون موقع نمیخواستی جواب رد بدی؟ 

بده گفته سلام برسون؟ 

بده گفته قسمت من و شما که عقد کنیم؟ این یعنی قضیه براش جدیه

زود تصمیم نگیر بیشتر آشنا شو

شوهر زیاده ولی خوبش کمه

اگه خوبه ازدواج کن برو سر زندگیت

خب چ اشکالی داره اگر آدم خوبی باشه خب زبون بریزه قشنگ تحقیق کنید ،، مورد های دیگه هم هستن برای ازدوا ...

نه عزیزم مورد کجا بود. اینجا ایرانه. فامیلامون یه جوری میگن 37 سالت شده انگار 50 سالمه

خیلی زود پسر خاله شده

منم همچین حسی دارم همش

2810