2777
2789
عنوان

یه جمله راجب خدا بهم میگی

157 بازدید | 15 پست

یه جمله راجب خدا بهم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاحالا غیرممکن رو  برات ممکن کرده؟

تاحالا  شده همه بگن نمیشه ولی خدا برات درستش کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میشه بگی چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بله بارها و بارها 

چه جوریش که دیگه با خدا بوده دیگه قربون کرمش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره شده خیلی قشنگم شده . میگن برگ بی اذن خدا از درخت نمیفته ادم فقط باید از خدا بخاد از ته دل و فقط امید ب خودش داشت

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2805

یه شب خیلی وضعم داغون بود به پول نیاز داشتم از یکی هم طلب داشتم که ۳ ماه بود امروز فردا میکرد و گفت یه ماه دیگه میدم شب کلی گریه کردم گفتم خدایا منو پیش بچه م رو سیاه نکن به جون دخترم شب ساعت ۲ طرف پولو زد به حسابم پیام داد الان پول اومد دستم گفتم اول بدهیمو بدم انقدر خوشحال شدم تا صبح نخوابیدم🥺

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

بله 

شکرگزاری زیاد 

یه دفتر بردار هر روز مخصوصا وقتی حالت خیلی بد یا خیلی خوبه بنویس وقتی حالت خوبه بابت اون چیزی که حس خوب داری شکر کن وقتی حالت بده بنویس خدایا شکرت که همه مشکلات حل شد 

کم کن با این کار مهربونی خدا تو قلبت پررنگ میشه 

عین یه گیاه رشد میکنه و بزرگ میشه 

یهو به خودت میای میبینی عاشقش شدی 

زندگیت عوض میشه 

پر از برکت میشه زندگیت 

خدا به انسان عقل و شعور بخشیده و باید از این نعمتش استفاده کرد. بعضی افراد مخشون رو آکبند نگه میدارند و عقل و فهم شون رو به کار نمی اندازند. به مشکل بر می خورند بعد میان انتظار دارند با صلوات و دعا و جادو و جنبل مشکل حل بشه که همین خواسته هم نشانه بی شعوری اونهاست. مطالعه کنند، با آدم های عاقل و باتجربه و بزرگ تر از خودشان مشورت کنند، سفر کنند و دنیا رو ببینند. از خدا بخواند که بهشون کمک کنه و دانایی و بصیرت بده.

اره نمیدونم معجزه هست یا چی 

یه نصف شب حدود ۱۶ سالم بود یهو از خواب پریدم دیدم یه چیزی ته گلومه دستمو کردم دیدم یه لخته خون گنده بود اون شب کلی خون از دهنم بیرون اومد دکترم همون شب به بابام گفتم نبردم کلی دعا کردم نظر چهارده هزار صلوات به راه حضرت علی اصغر کردم مادر بزرگم طفلک چقد دعام کرد خدا نجانم داد رفتم دو بار پیش یه دکتری که میگفتن حاذقه خداروشکر چیزی نبود نمیدونم اون شب قرار بود بمیرم یا چی انقد ترسیده بودم که خدا میدونه یادمه دکتر بهم گفت اگر بازم خون بیاد باید بیاد بیمارستان تا اقدامات دیگه ای روش انجام بدیم خدامیدونه توی دلم چی میگذشت اون شب خلاصه که خدایا شکرت 

وقتی اصلا انتظارشو نداشتم دستمو گرفته...خدا از رگ گردن بهمون نزدیک تره هروقت صداش کنیم اجابت می‌کنه....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

خداوند بنده اشو بیشتر از خود بنده و مخلوق دوست داره ولی در عین حال دوست داره که بنده هم از نعمت هایی که بهش داده درست استفاده کنه و به نظر من بزرگترین نعمتش که موجب برتری انسان نسبت به سایر مخلوقاته، قوه عقل و شعوره.

متاسفانه عده ای ازش استفاده نمی کنند و میان تو سایت یکسره می نویسند: دعانویس معرفی کنید، حس شیشمی، صلوات و حمد میخونم براتون نمیدونم جادو و طلسم و این چرندیات

خدایا

انکس که تورا شناخت جان را چه کند

فرزند و عیال و خانمان را چه کند

دیوانه کنی هر دوجهانش بخشی

دیوانه ی تو هر دوجهان را چه کند

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810