2777
2789
عنوان

حرفای خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبلا ازدواج کردی؟

نه چطور؟

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
نه عزیزم مورد کجا بود. اینجا ایرانه. فامیلامون یه جوری میگن 37 سالت شده انگار 50 سالمه

خب وقتی نیست اول ایشون رو ببین بعدشم اگر تحقیق کردین و موردی داشتن رد کنید چون شرایط شماهم فرق می‌کنه می‌دونی بچه دار  هم قراره بشید تو ۴۰سالگی سخته براتون ،، شاغلین شما؟

2805
خب وقتی نیست اول ایشون رو ببین بعدشم اگر تحقیق کردین و موردی داشتن رد کنید چون شرایط شماهم فرق می‌کن ...

برای خودم کار میکنم. مدرس هستم.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
قطعا با این سن اولین رابطش نیس که انقد زود صمیمی شده و اجتماعیه شما هم اگه با این قضیه مشکل دارین بی ...

نمیدونم. معرف میگفت توی دانشگاه نصف دخترای کلاس میخواستن باهاش دوست بشن ولی پا نمیداد.

من کلا اعتقاد دارم عدد یه سنه

ولی شما اولین کسی هستید که از سنتون با وجود مجرد بودن راضی هستید

طرف میاد اینجا وای خسته شدم از مجردی بعد میگیم چند سالته میگه 20🙂

گلم شما باید حصوری با ایشون صحبت کنی

تا ابهامات ذهنت برطرف بشه

تلفنی خیلی سو تفاهم به وجود میاد

وقتی به شما ندیده میگه فدات بشم اونا را دیده قطعا فداش شده😂

عکس منو دیده

2810