2777
2789
عنوان

حرفای خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 59 پست
من کلا اعتقاد دارم عدد یه سنهولی شما اولین کسی هستید که از سنتون با وجود مجرد بودن راضی هستیدطرف میا ...

من معتقدم قسمتم نبوده تا حالا و ازدواج نکردن بهتر از هر ازدواجیه. اگرچه واقعا تنهایی رو دوست ندارم اما راضیم به رضای خدا

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
آخه ما مثلا خیلی مذهبی هستیم. فدات شم چیه این وسط. یا هر دیقه جانم جانم گفتن

مثلا بجای عاطفه خانوم چی باید میگفت؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ما مثلا خیلی مذهبی هستیم. فدات شم چیه این وسط. یا هر دیقه جانم جانم گفتن

متاسفانه با این سن هنوز آماده ازدواج نیستی. حرفای پسره ساده ترین حرفاییه که میتونست بزنه قراره باهم ازدواج کنید قرار نیست که متولی اموال موقوفش بشی که باهات رسمی و مذهبی صحبت کنه

مثلا بجای عاطفه خانوم چی باید میگفت؟؟

خانم فلانی. من قبلا حتی 2 ماه هم با کسی حرف زدم اما اسمم رو نگفته. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
2805
من معتقدم قسمتم نبوده تا حالا و ازدواج نکردن بهتر از هر ازدواجیه. اگرچه واقعا تنهایی رو دوست ندارم ا ...

واقعا تنها بودن خیلی بارزش تر ازاین هست که باادم اشتباهی باشی

ولی خب تو رد کردن عجله نکن

برا نه گفتن وقت زیاده 

بیشتر بشناس بعد خواستی رد کن

نمیدونم. معرف میگفت توی دانشگاه نصف دخترای کلاس میخواستن باهاش دوست بشن ولی پا نمیداد.

چه ویژگی برجسته ای داره که نصف دانشگاه دنبالش بودن؟ معرف چه نسبتی باهاش داره؟

متاسفانه با این سن هنوز آماده ازدواج نیستی. حرفای پسره ساده ترین حرفاییه که میتونست بزنه قراره باهم ...

عزیزم من خودمو آدم دانایی نمیدونم اما حرف شما هم درست نیست. آدما با زبون تحت تاثیر قرار میگیرن و ممکنه تصمیم اشتباه بگیرن چون کلمات بار معنایی دارن. ما هنوز همو حضوری ندیدیم و کلا 1 بار حرف زدیم. این همه لفظ نیاز نیست واقعا

من کلا اعتقاد دارم عدد یه سنهولی شما اولین کسی هستید که از سنتون با وجود مجرد بودن راضی هستیدطرف میا ...

عدد یه سن ه یا سن یه عدد ه 😀

برای این خانوم دیر نشده ولی واقعا سن فقط عدد نیست، یه ادم ۱۸ ساله اجازه گواهینامه گرفتن داره ولی ۱۷ سال و نیمه نه، یه خانوم ممکنه تو ۴۰ باردار شه ولی همون خانوم تو ۴۱ نه، پس عدد نیست!

خانم فلانی. من قبلا حتی 2 ماه هم با کسی حرف زدم اما اسمم رو نگفته.

خیلی شما بسته رفتار میکنی!! ته اسمت خانوم گذاشته یعنی بیش از یه حدی نخواسته صمیمی شه و این قابل احترامه! نخواسته کارمند استخدام کنه که فامیلیت و بگه، میخواد زن بگیره!

خیلی شما بسته رفتار میکنی!! ته اسمت خانوم گذاشته یعنی بیش از یه حدی نخواسته صمیمی شه و این قابل احتر ...

حالا شما ببخشین. چرا ناراحت میشین  

اونم خواسته قیمتش و ببره بالا!

منم همین فکرو میکنم:)) ممنونم که راهنمایی م کردین.

حالا شما ببخشین. چرا ناراحت میشین

به من چه که ناراحت بشم یا نشم! من شوهرمو دارم زندگیمم دارم ، کامنتی اگه گذاشتم جهت اینه که بهت بگم این مواردی که روش زوم کردی موارد خاص و عجیبی نیستن، اینجوری بخوای ندیده نشناخته از هر کسی ایرادی بگیری که واقعا ایراد نیست فقط یه چیز و میرسونه، اونم اینکه ته وجودت دوست نداری ازدواج کنی، دست دست میکنی زمانش بگذره!

عدد یه سن ه یا سن یه عدد ه 😀برای این خانوم دیر نشده ولی واقعا سن فقط عدد نیست، یه ادم ۱۸ ساله اجازه ...

😂😂😂😂😂

از نظر جسم که صد البته عدد یه سنه🤪جسم یه فرد 20 ساله با 60 ساله فرق داره 

من منظورم روح زندگی بود

خواستم بگم واقعا در هرسنی انسان میتونه ازدواج کنه و اینکه دیر یا زود هست معنی نداره

مهم پختگی و بلوغ اون شخصه که در ازدواج مهمه

این خانم هم نباید به خاطر سنشون چشمشون رو عیوب شخص مقابل ببنده 

ولی خب عجله در نه گفتن هم درست نیست

😂😂😂😂😂از نظر جسم که صد البته عدد یه سنه🤪جسم یه فرد 20 ساله با 60 ساله فرق داره من منظورم روح زن ...

در هر سنی ادم میتونه ازدواج کنه ولی هدفش از ازدواج تو سنین مختلف متفاوته

کسیکه ۳۰ سالگی ازدواج میکنه یه هدفی داره از ازدواج که قطعا کسی که تو‌۶۰ سالگی ازدواج میکنه نمیتونه اون هدف رو داشته باشه

درسته ادم به هر قیمتی نباید ازدواج کنه، اما اگر واقعا دوست داره ازدواج کنه بنظرم نباید بدون بررسی رد کنه

2810