2777
2789
عنوان

به نظرتون من درمورد همسرم پرتوقعم

140 بازدید | 13 پست

بچه ها من مجردم ولی نسبت به خاستگارام حس دوست داشتن یا حس جنسی ندارم

مثلا من پسری که باسن بزرگ داشته باشه دوست ندارم

یا پسری که چاق باشه و کوتاه باشه هیچ حس جنسی و دوست داشتنی بهش ندارم حتی اگه مهربون ترین مرد هم باشه اصلا نمیتونم مهربونیشو ببینم

حس اینکه داداشمه بهش دارم

من دوست دارم پسر دستاش استخونی باشه ولی خاستگارام همه دستاشون تپلی و گوشتی بوده

من نه دنبال خوشگلی ام نه پول زیاد فقط دلم میخواد بهش حس داشته باشم

به نظرتون درمورد قیافه طرفم پرتوقعم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نه نیستید ولی عقل و منطق حکم میکنه چیزایی بیشتر از تپل بودن دست طرف باید براتون ملاک باشه 

چند سالتونه؟ 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

نه نیستید ولی عقل و منطق حکم میکنه چیزایی بیشتر از تپل بودن دست طرف باید براتون ملاک باشه چند سالتون ...

۲۴

اخلاق و رفتار هم برام مهمه

ولی توی خاستگاری سنتی چیزی که همون اول میبینی ظاهره نه اخلاق

ولی توی انتخاب پسرایی که غیرسنتی میان جلو یه مدت صحبت میکنم ببینم خوشم میاد یا نه

ولی توی خاستگاری سنتی این امکان وجود نداره

نهقیافه مهمه ولی تجربه نشون داده آخرش از یکی خوشت میاد که هیچ کدوم از اون معیارها رو نداره😭🤣

اخه توی خاستگاری سنتی اولین چیزی که میبینم ظاهره

برا همین وقتی حسی ازش نمیگیرم اصلا انگار حرفاشم دیگه نمیشنوم و هرچی به خودم فشار میارم نمیتونم دوسشون داشته باشم

ولی توی غیرسنتی چون قبل از اینکه مشتقیم ببینم یکم باهاشون حرف میزنم ظاهر برام کمرنگ تر میشه

نه عادیه

ظاهر و جاذبه جنسی  خیلی مهمه

حالا نه که خیلی سختگیر باشی و استانداردت بالا باشه ها. ولی خوب طرف باید به دلت بشینه

ولی کلا اینم در نظر بگیر که ممکنه یکم طول بکشه تا از کسی خوشت بیاد. مثلا میتونی همون جلسه اول رد نکنی. یه بار دیگه هم ببینیش بعد تصمیم بگیری